2777
2789
عنوان

تصادف کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 40 پست
خودمم دیشب تا حالا نمیتونم اروم بشم اصلا نمیدونم چمههمش میرم یه گوشه زار میزنم

شما که حق داری عزیزم

همسرتم فعلا محلش نده در دهنش بسته میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه یه بار هر بار شوخیش همینه والا شوخی هم نیست بیشتر انگار دلش داف پلنگ می خواد

خب عزیزم منم تاوقتی مظلوم وباحجاب بودم همین بودش زندگیم البته شوهرمم چیزی‌نیمگفت ولی تادلت بخوادخیانت میکردش ازوقتی سلیطه شدم بیحجاب شدم ادم شده بددل هم بودش درحدی که پشت ماشین هم بایدچادرروسرم میبودش حالا جرئت داره بگه اینوبپوش اونونپوش

البته من به شوهرم گفتم همون دیشب رفتیم رضایت دادیم

گلم اگه کوفتگیداری یا کبودی اینا همه دیه داره حتی خراش های دست دخترت 

کم کم یهو 40 50 تومنی بشه برو حتما دنبالش حیف پولی که بیمه میده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خب عزیزم منم تاوقتی مظلوم وباحجاب بودم همین بودش زندگیم البته شوهرمم چیزی‌نیمگفت ولی تادلت بخوادخیان ...

به این موضوع منم فکر می کنم ولی اگه یکم رعایت نکنم بابام حرص میخوره مریضه

حالا خیز گرفته به مادرم بگه پدرم مشکل قلبی شدید داره کاش نگه بهشون تازه سرزنش ها و ترس های ابدی اونا ...

نهایت خودت برو اونجا و تعریف کن تا ببین شما و دخترت سالمی نمی‌ترسند 

به این موضوع منم فکر می کنم ولی اگه یکم رعایت نکنم بابام حرص میخوره مریضه

عزیزم باباهاومادرهابایدبفهمن زندگی بچه هاجدامیشه رفتارهاهم فرق میکنه بعدشم خونه پدرت میری باحجاب تربرواوناهم عادت میکنن ازکم شروع کن من ازمانتوبلندشروع کردم الانم کت شلوارم میپوشم میرم بیرون

گلم اگه کوفتگیداری یا کبودی اینا همه دیه داره حتی خراش های دست دخترت کم کم یهو 40 50 تومنی بشه برو ح ...

اره خودم داغون پا و دستم 

اما دیگه دیشب از ترس و ...بیخیال شدم یه چندبار تو بیمارستان نمایشی پرسید خوبی ؟خوبی ؟

اما خونه هیچی منم دیشب بهش گفتم و دعوامون شد 

دیروز جلو مردم منو دعوا میکرد بعد یه اقایی اومد جلو گفت خانم شما خودتم تو حادثه بودی خوبی ؟

تا این حالیش شد دیگه نگه

عزیزم باباهاومادرهابایدبفهمن زندگی بچه هاجدامیشه رفتارهاهم فرق میکنه بعدشم خونه پدرت میری باحجاب ترب ...

میگه بی صفت بهشون پریشب از بس از موهای زن همسایه تعریف کرد منم گفتم می خوام روسریمو بردارم گفت بابات میدونه اون وقت 

نیره میگه حرصشون میده

بله صد در صد باورش نمی شد خود راننده ما زنده موندیم خدا به خاطر دختر پاکم کمک کرد وگرنه من ارزش مون ...

این چه حرفیه 

خدا رو خوش نمیاد

حامی دخترتی

شکر که هیچی تون نشده

شکر که مقصرم شما نبودی 

وگرنه زبون شوهرت اون جا دراز میشد

الانم نشین یه جا گریه کن

خوشحال باش ،شاکر

که هیچیتون نشده

یه گوشت در باشه یکی دروازه‌

مگه هرچی شوهرت گفت باید جواب بدی

گاهی باید سکوت کنی

تا طرف خجالت بکشه ساکت شه

اره خودم داغون پا و دستم اما دیگه دیشب از ترس و ...بیخیال شدم یه چندبار تو بیمارستان نمایشی پرسید خو ...

برو دنبالش گلم حیف