ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3954 عنوان دندون عقل 113 بازدید | 17 پست دکتر گفت دندون عقلم به عصب رسیده و باید جراحی بشهچند ماهه سردرد شدید دارمیک ماهه فک درد هم دارم الان گفته باید دوتاشون جراحی بشنهزینه جراحی خیلی بالاست از پسش بر نمیایم فعلابنظرتون ممکنه آسیب جدی به عصبم وارد شه؟یعنی خطرناکهدکتر گفت جراحی سختی داری یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 1404/06/21 | 03:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 3910 بله میتونه خطرناک باشهمحض اطلاع دندون به قلب هم ربط داره و اکه درمون نشه به اون هم آسیب میزنه تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3954 هیشکی همچین تجربه ای نداشته؟ یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3954 بله میتونه خطرناک باشهمحض اطلاع دندون به قلب هم ربط داره و اکه درمون نشه به اون هم آسیب میزنه جدی مدتیه سمت قلبم درد میکنه یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3954 بله میتونه خطرناک باشهمحض اطلاع دندون به قلب هم ربط داره و اکه درمون نشه به اون هم آسیب میزنه وای الان باید چه خاکی تو سرم بریزمدکتر بیمه رو قبول نکرد یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 3910 جدی مدتیه سمت قلبم درد میکنه خدا بیامرزه امواتت رو سریع پیش بگیر خطرناکه خوب دانشکده دندون پزشکی مگه نداری توی شهرتون؟ اونجا زیر نصف قیمت بیرون میگیرن تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 3910 وای الان باید چه خاکی تو سرم بریزمدکتر بیمه رو قبول نکرد برو دانشکدهیا قرض کن چند سالته الان برای دندون عقل؟ من ۱۸ سالمه و چند روز دیگه بابد ۴ تا بکشم😪 تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3954 خدا بیامرزه امواتت رو سریع پیش بگیر خطرناکه خوب دانشکده دندون پزشکی مگه نداری توی شهرتون؟ اونجا زیر ... ی دکتر سرشناس رفتم تو شهرمون گفت جراحیت خیلی سخته من انجام نمیدمچ برسه به دانشجونمیدونم چ خاکی به سرم بریزم الان چیکار کنم پوففف یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3954 برو دانشکدهیا قرض کن چند سالته الان برای دندون عقل؟ من ۱۸ سالمه و چند روز دیگه بابد ۴ تا بکشم😪 ۱۷ سالمه یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3954 برو دانشکدهیا قرض کن چند سالته الان برای دندون عقل؟ من ۱۸ سالمه و چند روز دیگه بابد ۴ تا بکشم😪 کشیدن ارزونه بیمه هم تقبول میکنهبرا من فقط عکسش ۳۶۰۰ هست اونم ازاد یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 3910 کشیدن ارزونه بیمه هم تقبول میکنهبرا من فقط عکسش ۳۶۰۰ هست اونم ازاد اوخ چاره ای نیستمگه بابات پولش رو نمیده؟ البته نیدونم الان خیلی سخته تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3954 اوخ چاره ای نیستمگه بابات پولش رو نمیده؟ البته نیدونم الان خیلی سخته بابام فعلا نداره دستش خالیه یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
mayyaaaaaeb عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 985 برو دانشکدهیا قرض کن چند سالته الان برای دندون عقل؟ من ۱۸ سالمه و چند روز دیگه بابد ۴ تا بکشم😪 چرا بکشی؟
شاهدخت_آتلانتیس عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 3910 چرا بکشی؟ کج درومدن چون و میخوام ارتودنسی کنم جا داشته باشه تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋
mayyaaaaaeb عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 985 کج درومدن چون و میخوام ارتودنسی کنم جا داشته باشه منم میخوام ارتودنسی کنم چند گفتن بهت؟کدوم شهر دکترت کیه انقدر میترسم برم پیش کدوم دکتر