2777
2789

زیاد با کسی که در ارتباط نیستم منظورم پدر و مادرمه اصلا یه جوری حرف می زنم اصلا حرفای دوستت دارم و ... بلد نیستم بزنم 

یا مثلا باهام صحبت می کنن میگن مامانت و بیشتر دوست داری یا باباتو میگم هیچکدوم ( دو تاشونو دوست دارما)

یا مثلا چند وقت پیش جایی بودم برگشتم مامانمینا گفتن دلت تنگ شده گفتم نه 

کلا حرفای این طوری نمیزنم حرفم کم میزنم اعتقاد دارم از چشام و حرکاتم باید بفهمن این طوری بده ؟

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درونگرایی. کاری نمیشه کرد. منم همینجورم

اون که خیلی 

میگم نکنه مامان بابام اذیت میشن به خاطر حرف زدنم هم کم حرف میزنم هم قلدر مانند

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه ها من مامانمینا رو خیلی دوست دارما یعنی فکر می کنن من دوستشون ندارم این طوری؟

خب اگر هم کلامی باشه هم توی رفتار نشون بدی خیلی خوبه.ولی خب هر کسی یه اخلاقی داره.یکی نمیتونه احساساتشو بروز نده یکی هم بروز نمیده.ولی همیشه به پدرت و مادرت ابراز علاقه کن خوشحال میشن قلبا.

احساساتت رو پنهان نکن خب.اصلا ضعف نیست.

بعدها گیر میفتی و نمیتونی حرف دلتو بزنی.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

شاید اینجوری بزرگ شدی محبت کلامی ندیدی که یاد بگیری

محبت کلامی خیلی بهم میکنن ولی من جوابشو یه جور میدم