2777
2789
عنوان

چقدر دل کندن سختهههههه🙄😣

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 22 پست
خیانت واژه خاصی هست.به هر چیزی نمیشه گفت خیانت

ببین این آدم میدونست من دوسش داشتم گاهی صحبت میکردیم مثلا من می‌گفتم برگرد اون لج میکرد اون می‌گفت برگرد من لج میکردم!درست همین وسطا که دیگه امید داشتم همه چیز درست میشه وارد ارتباط دیگه ای شد!شبی که گذروندم سخت ترین شب زندگیم توی این۲۴سال زندگی بود برام!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا رفت؟ اگه خیانت کرده و اطمینان دارید باید متنفر باشی ازش که

سر یه دلیل بیخود به حرف الکی!درسته ناراحت کننده بود اما انقد هم بد نبود که بزارن برا همیشه بره!یکساله کاتیم

عزیزم به سال😔خیلی سخته والا .همو مبین گاهی؟ یا نه

ولی من میگم نباید ارتباط دوستی و اینا زیاد طولانی بشه بهتره زودتر رسمیش کنین چون بلاخره حرف پیش میاد و دلخوری و اینا و چون به جایی محکم پابند هم نشدیم اینجوری میشه

ولی من میگم نباید ارتباط دوستی و اینا زیاد طولانی بشه بهتره زودتر رسمیش کنین چون بلاخره حرف پیش میاد ...

درسته!ما دخترها ساده و احساساتی هستیم!همون ماه اول که قصد طرف مشخص شد باید دل بکنیم چون هرچی بیشتر ادامه پیدا کنه ما وابسته تر و مشکلات هم بیشتر میشه!