2777
2789
عنوان

جغدای سایت🦉

| مشاهده متن کامل بحث + 3525 بازدید | 322 پست
کاش میفهمیدمروزا همش مشغول نظافت خونس یبارم نمیشینه زمین. شبا ام همش با گریه میخوابه. کاش میشد یجور ...

نذارین خسته و ناراحت بشه کمکش کنین🥺

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نگران مامانمم 😥خیلی گریه میکنه. فک میکنه نمیفهمم. تا میرمم پیشش ، خودش رو میزنه به خواب😥

ای بابا🤕🥺

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

🤭😼

ای جانم😍🥹

من نگران مامانمم 😥خیلی گریه میکنه. فک میکنه نمیفهمم. تا میرمم پیشش ، خودش رو میزنه به خواب😥

خب باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه. 

مستقیم نه هااااا. 

یجوری تو روز نه یا وقتی میبینی گریه میکنه. 

برو یواشی بهش بزن یه لیوان اب براش ببر ــ. بگو مامان چته خوبی.. خواب بودی؟ داشتی گریه میکردی انگار.. 

شاید نشست و باهات حرف زد

خستس.. دلش شکسته. از یکی ناراحته حتما 😓

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

ادم نباید زیاد خوب باشه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

خطاب به تاپیک خود.کشی که تعطیل شد 

بچه ها تگ کنید بیاد بخونه اگه میشناسید

از ته دلم درکش کردم ولی نتونستم حرفامو بزنم بهش

فکر کردی با خود. کشی چیزی درست میشه؟

نه جانم به علاوه اینکه بعد یه مدت نبودنت همه چیز برا همه عادی میشه

بلکه راه شوهرت رو باز میکنی برای کثافت کاری هاش با خیال راحت هر غلطی دلش بخواد انجام میده

میگن تجربه خیانت معادل مرگ ۴ تا عزیز هست 

کسیکه باعث شده تو چنین غمی رو تحمل کنی فکر کردی اگه بمیری دلش به حالت میسوزه ؟

علاوه بر همه اینا مردم هم پشت سرت کلی حرف در میارن که نونش کم نبود دونش کم نبود پس صد درصد یه اشتباهی کرده بوده که خودشو کشته بعد تو میشی مقصر و در دهن مردم هم نمیشه بست

از همه اینا بدتر به اندازه عمری که در دنیا مقدر شده بود داشته باشی در برزخ عذاب شددددید بهت میدن که حالت جا بیاد دیگه به جای خدا تصمیم نگیری

من خودم سال پیش جای تو بودم به خاطر همین فکر گناه فقط فکرش خدا بهم تلنگری زد که تا عمر دارم یادم نمیره با خودم میگم خیلی منو دوست داشته که نذاشته همچین کاری بکنم 

حالا دوتا راه پیش پات میذارم ببین کدومش مناسبته

جای خواهری

اولین راه اینکه ببینی شوهرت به اندازه برات خرج میکنه و تامینی از لحاظ مالی یا نه اگه تا مین هستی به نظرم برو تراپی و انقدر به خودت برس که سعی کنی فراموش کنی لباس های جورواجور بخر آرایشگاه برو و...

اگر که تامین نیستی به نظرم الان جدا بشی خیلی بهتره جلوی ضرر هر وقت بگیری منفعته

و به نظرم تا وقتیکه توی رابطه ای احساس امنیت کامل نکردی به هیییچ عنوان نذار بچه داربشی

ولی اگر نا خواسته بار دار شدی هم نباید به هیییچ عنوان بندازیش

همه اینا رو خواهرانه بهت میگم شاید خواست خدا بود که من بعد از اینهمه مدت بیام نی نی سایت و تاپیک تو رو ببینم 

عزیزم فقط به خودت فکر کن با استرس دادن زیاد به خودت خدای نکرده مریض میشی هیچ کس به اندازه جون خود آدم نباید براش مهم باشه چون هیچ کس نمیتونه جای سلامتی رو بده به آدم

گفتن قدرت کلمات را دست کم نگیر برا همین نوشتم من خوشحالم دخترم السا ۱۴۰۳/۱۲/۶ ساعت ۱۳:۱۲ تموم زندگیم شدی«قدیمامیگفتن به چشم به هم زدنی میگذره، من میگم نه پوستت کنده میشه تابگذره ولی وقتیکه گذشت شایدبه اندازه یه چشم به هم زدنی هم برات مهم نباشه پس غصه نخورسال بعدبه همینجایی که الان هستی میخندی😉»

تنهام تایپک بغلی ترسناکه دوست دارم برم تایپکارو بخونم میترسممم😐😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️