خطاب به تاپیک خود.کشی که تعطیل شد
بچه ها تگ کنید بیاد بخونه اگه میشناسید
از ته دلم درکش کردم ولی نتونستم حرفامو بزنم بهش
فکر کردی با خود. کشی چیزی درست میشه؟
نه جانم به علاوه اینکه بعد یه مدت نبودنت همه چیز برا همه عادی میشه
بلکه راه شوهرت رو باز میکنی برای کثافت کاری هاش با خیال راحت هر غلطی دلش بخواد انجام میده
میگن تجربه خیانت معادل مرگ ۴ تا عزیز هست
کسیکه باعث شده تو چنین غمی رو تحمل کنی فکر کردی اگه بمیری دلش به حالت میسوزه ؟
علاوه بر همه اینا مردم هم پشت سرت کلی حرف در میارن که نونش کم نبود دونش کم نبود پس صد درصد یه اشتباهی کرده بوده که خودشو کشته بعد تو میشی مقصر و در دهن مردم هم نمیشه بست
از همه اینا بدتر به اندازه عمری که در دنیا مقدر شده بود داشته باشی در برزخ عذاب شددددید بهت میدن که حالت جا بیاد دیگه به جای خدا تصمیم نگیری
من خودم سال پیش جای تو بودم به خاطر همین فکر گناه فقط فکرش خدا بهم تلنگری زد که تا عمر دارم یادم نمیره با خودم میگم خیلی منو دوست داشته که نذاشته همچین کاری بکنم
حالا دوتا راه پیش پات میذارم ببین کدومش مناسبته
جای خواهری
اولین راه اینکه ببینی شوهرت به اندازه برات خرج میکنه و تامینی از لحاظ مالی یا نه اگه تا مین هستی به نظرم برو تراپی و انقدر به خودت برس که سعی کنی فراموش کنی لباس های جورواجور بخر آرایشگاه برو و...
اگر که تامین نیستی به نظرم الان جدا بشی خیلی بهتره جلوی ضرر هر وقت بگیری منفعته
و به نظرم تا وقتیکه توی رابطه ای احساس امنیت کامل نکردی به هیییچ عنوان نذار بچه داربشی
ولی اگر نا خواسته بار دار شدی هم نباید به هیییچ عنوان بندازیش
همه اینا رو خواهرانه بهت میگم شاید خواست خدا بود که من بعد از اینهمه مدت بیام نی نی سایت و تاپیک تو رو ببینم
عزیزم فقط به خودت فکر کن با استرس دادن زیاد به خودت خدای نکرده مریض میشی هیچ کس به اندازه جون خود آدم نباید براش مهم باشه چون هیچ کس نمیتونه جای سلامتی رو بده به آدم