2789
عنوان

نمی خوامش🥲

152 بازدید | 14 پست

خوشگله 

خوش هیکله

پولداره 

اخلاقش عااالیه

حامیه

چشم پاک و جدی

از همه مهم تررر دوستم داره

ولی واقعا به دلم نمیشینه

همش دو دلم.یه حسی میگه ازون بهترم برام هست و میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مطمئن باش بهتر ازش نمیاد

ولی اگه به دلت نیس بدبختش نکن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خب زنش نشو چون اگه بشی این فکر تا ابد تو ذهنت هست که کاش صبر کرده بودم از این بهتر هم می آمد 

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

من هم یه زمانی مثل تو فکر می کردم ...انقدر به خودم مغرور بودم و می بالیدم که اون در حد من نیست من با فلان بازیگر دوستم فلان خواننده برام آواز میخونه انقدر ندیدمش که رفت و اون خواننده ها وبازیگرا هم رفتن حالا چیزی جز تنهایی ندارم سالهاست

بخدا اینو جدی میگمخیلیا همینطوری که شما میگی دنبالشنچون واقعا خوشگله و خوش اخلاقولی واقعا دلم باهاش ...

اگه به دلت نیست خب جواب منفی بده بهش 

ولی پشیمون میشی بعدا 

چون پسرای اینطوری خیلی خیلی کمن

اگه به دلت نیست خب جواب منفی بده بهش ولی پشیمون میشی بعدا چون پسرای اینطوری خیلی خیلی کمن

ترسم از همون پشیمون شدنم هست... خیلی میترسم ینفر ب دلم بشینه ولی اخلاقش اوکی نباشه