2777
2789
عنوان

عکس کیکم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیاگلم دستورشوگذاشتم

مرسیییی ببخشید زحمت شد❤️‍🩹🫶🥺به نیتت صلوات فرستادم و حمد و دعای فرج امام زمان خوندم🥰ان شاءالله همیشه خونه زندگیت سرشار از عشقو شادی و نگاه مهربون آقا باشه

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

دستور کیک زعفرونی رو بده

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
مرسیییی ببخشید زحمت شد❤️‍🩹🫶🥺به نیتت صلوات فرستادم و حمد و دعای فرج امام زمان خوندم🥰ان شاءالله هم ...

خواهش میکنم عزیزدلم 

زحمتی نبود

دورت بگردم من یک دنیاممنون

ان شاءالله همیشه شادو سلامت باشی درکنارخانواده😊

قنادخونگی🍰

خواهش میکنم عزیزدلم زحمتی نبوددورت بگردم من یک دنیاممنونان شاءالله همیشه شادو سلامت باشی درکنارخانوا ...

خدانکنه🥰🥰😍😍مرسی عزیزم😘😘😘

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆