2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نگفتم نمیخواد. میگم الان دوستت داره ولی تا وقتی شرایطش اوکی شه معلوم نیس چی بشه. دیدی گذر زمان باعث ...

سلام 

همسرم فوت شده 4 ساله پیش

به نظرت مجدد ازدواج دارم؟! 

تا چه زمانی؟ 

حس میکنم واقعا دوتاس😂😂هی میخاستم بگم دوتان هی میگفتم نه ولی پسره رو پررنگ تر دیدم.

خخخ کاش بشه بخدا .ولی سنو ها که یکیه.فقط نمیدونم ان تی و بقیه چرا ضربان قلب متفاوت بود .شاید طبیعیه

پسره جلوعه لابد 🤣

یچیز دیگم بگو باحال گفتی تاحالا.از زندگیم، کار و خونه 😶 ببخشیدا😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
خخخ کاش بشه بخدا .ولی سنو ها که یکیه.فقط نمیدونم ان تی و بقیه چرا ضربان قلب متفاوت بود .شاید طبیعیهپ ...

حس میکنم یکم شوهرت رو مخته 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

خخخ کاش بشه بخدا .ولی سنو ها که یکیه.فقط نمیدونم ان تی و بقیه چرا ضربان قلب متفاوت بود .شاید طبیعیهپ ...

وای مطمعنم دوتاس

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

انشالله ممنون از وقتی که گذاشتی میتونی یکم از ظاهر و اخلاقیاتم بگی؟

اندامت معمولی. نه خیلی چاق نه خیلی لاغر. نمیدونم چرا دوباره آب میبینم. تو ناحیه فک و شکمت. معمولا تجربه رابطه جنسی روی فک اثر میذاره . اخلاقتم آروم چشای گرد.