2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یعنی چی پر آب؟

تو دل من چیه😁😅

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
از شما چیز خاصی حس نمی‌کنم عزیزم‌ . منتظرم اسی بگه درسته یا نه ، اگه کار کرد درباره اون، بگم

من ماشین میخرم امسال؟ 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

دوستت داره ولی شرایطشو نداره ؛ نمیدونم کی میاد، معلوم نیس بیاد. حسش خیلی خفیفه . پسر‌ پاکیه. ینی ازی ...

میشه بگی حمیدرضا حسش بهم چیه بهش پیام بدم یا نه؟به فکرمه یا بیخیاله؟

دوستت داره ولی شرایطشو نداره ؛ نمیدونم کی میاد، معلوم نیس بیاد. حسش خیلی خفیفه . پسر‌ پاکیه. ینی ازی ...

عزیزم درمورد منم میگی امیرحسین تکلیفم رو مشخص میکنه؟

اگه آره کی 

چی میشه؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
عزیزم میشه بگی همسرم با کسی دیگه تو رابطه ست یا نه

نه عزیزم نیس. همسرت دوستت داره ولی تو فکره 

مشغله های کاری و تو فکر‌ موقعیت هایی که از دست داده.  منظور موقعیت های تحصیلی و شغلی میتونه باشه یعنی کلا جایگاه مالی و اجتماعی بالاتر

نی نی

اره.

جنسیت؟

سالمه ؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

هرچی حس میکنی ازم بگو

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم