2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی چی پر آب؟

تو دل من چیه😁😅

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
از شما چیز خاصی حس نمی‌کنم عزیزم‌ . منتظرم اسی بگه درسته یا نه ، اگه کار کرد درباره اون، بگم

من ماشین میخرم امسال؟ 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

دوستت داره ولی شرایطشو نداره ؛ نمیدونم کی میاد، معلوم نیس بیاد. حسش خیلی خفیفه . پسر‌ پاکیه. ینی ازی ...

میشه بگی حمیدرضا حسش بهم چیه بهش پیام بدم یا نه؟به فکرمه یا بیخیاله؟

دوستت داره ولی شرایطشو نداره ؛ نمیدونم کی میاد، معلوم نیس بیاد. حسش خیلی خفیفه . پسر‌ پاکیه. ینی ازی ...

عزیزم درمورد منم میگی امیرحسین تکلیفم رو مشخص میکنه؟

اگه آره کی 

چی میشه؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
عزیزم میشه بگی همسرم با کسی دیگه تو رابطه ست یا نه

نه عزیزم نیس. همسرت دوستت داره ولی تو فکره 

مشغله های کاری و تو فکر‌ موقعیت هایی که از دست داده.  منظور موقعیت های تحصیلی و شغلی میتونه باشه یعنی کلا جایگاه مالی و اجتماعی بالاتر

نی نی

اره.

جنسیت؟

سالمه ؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

هرچی حس میکنی ازم بگو

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم