من امروز با هزار امید و آرزو رفتم عکس دندون گرفتم بردم پیش ارتودنتیستم ک میگفت من بین الملیم و فلان وقتی opğ دید شل کرد گفت خیلی خرابی داری ریسکه پاشو برو گفتم خب چرا اول بلوف زدی معرفیم کرد یجا دیگ ک متخصصه ارتودنسیه ایشونم گفت خانم چرا عمل بینی کردی گفتم من چ میدونستم ک ب ارتودنسی نیاز گیدا میکنم اینم بگم مشکلم اپن بایته بعدش گفت فقط جراحی چون ارتودنسی فک و تغییر نمیده نتیجه ده درصده فقط با جراحی و اینا کلا سیصد میلیون میشه شماره سه تا دکترم تو تهران بهم داد گفت برو پیششون برای مشاوره حالا اقا فرمودن ک بعد از جراحی فک باید مجدد بینیتو عمل کنی چون هم انسداد داری هم بهم میریزه این هزینه جدا بعدش من خیلی ب درمان بدون جراحی امیدوارم بودم کلا ناامیدم کرد الان موندم سرکار میرم دریغ از مرخصی ک من بخام هیی برم تهران و بیام مادرممم قشقرق بپا کرده عمل نکن کج و کوله میکنن صورتتو جای من بودید چیکار میکردید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.