2777
2789
عنوان

سلام میشه بیاید 😔😔

38 بازدید | 3 پست

من امروز با هزار امید و آرزو رفتم عکس دندون گرفتم بردم پیش ارتودنتیستم ک میگفت من بین الملیم و فلان وقتی opğ دید شل کرد گفت خیلی خرابی داری ریسکه پاشو برو گفتم خب چرا اول بلوف زدی معرفیم کرد یجا دیگ ک متخصصه ارتودنسیه ایشونم گفت خانم چرا عمل بینی کردی گفتم من چ میدونستم ک ب ارتودنسی نیاز گیدا میکنم اینم بگم مشکلم اپن بایته بعدش گفت فقط جراحی چون ارتودنسی فک و تغییر نمیده نتیجه ده درصده فقط با جراحی و اینا کلا سیصد میلیون میشه شماره سه تا دکترم تو تهران بهم داد گفت برو پیششون برای مشاوره حالا اقا فرمودن ک بعد از جراحی فک باید مجدد بینیتو عمل کنی چون هم انسداد داری هم بهم میریزه این هزینه جدا بعدش من خیلی ب درمان بدون جراحی امیدوارم بودم کلا ناامیدم کرد الان موندم سرکار میرم دریغ از مرخصی ک من بخام هیی برم تهران و بیام مادرممم قشقرق بپا کرده عمل نکن کج و کوله میکنن صورتتو جای من بودید چیکار میکردید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چیکار کنم واقعا گرفتار شدم دندونم اذیتم میکنم تو حرف زدن تو غذا خوردن مشکل دارم

واسه حرف زدن پیش یه آوا شناس برو. تا با توجه به ماهیچه های فیتر تکنیک بهت یاد بده. یه استاد فن بیان خوب.

واسه غذا خوردن هم با یه استاد بازیگری صحبت کن 

تو مایه های استاد تارخ 

اونا از پزشک های زیبایی بیشتر می دونن