2777
2789
عنوان

عزیزان تجربه هماتوم داشتید

48 بازدید | 9 پست

برای من ۵۰٪ سونو گفته و درد زیادی دارم واقعا

برای شما چیشد رفع شد؟سقط شد؟دردتون چطور بود؟

“زندگی من آن چیزیست که برایش می جنگم” ️  

من شیاف مصرف کردم برا من فک کنم 70 درصد بود 

از پنج هفته تا هشت هفته داشتم بعد برطرف شد

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

من شیاف مصرف کردم برا من فک کنم 70 درصد بود از پنج هفته تا هشت هفته داشتم بعد برطرف شد

خداروشکر

درداتون چطور بود؟کجاها درد میکرد؟

اخه ۷۰٪خیلی دیگه وحشتناکه میگن قلب تشکیل نمیشه خداروشکر برای شما رقع شد

“زندگی من آن چیزیست که برایش می جنگم” ️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکردرداتون چطور بود؟کجاها درد میکرد؟اخه ۷۰٪خیلی دیگه وحشتناکه میگن قلب تشکیل نمیشه خداروشکر برا ...

مثل درد پریودی بود 

زیر دلم و کمرم درد میکرد و لکه بینی داشتم همش

آره واقعا خدارو شکر 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

استراحت مطلق بودین؟

نه بابا خونه تکونی میکردم😂

اخه به من گفت فعالیت شدید نکن رابطه نداشته باش راه نرو پلو نرو

به منم گفت 

انجام ندادی شماهم🤣

😂😂😂رابطه نداشتیم پله هم زیاد بالا پایین نکردم ولی خب چون دم عید بود کار میکردم تو خونه ...استراحت مطلق نبودم