2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا؟

میدونی کلا حیفه داخل زندگی بره چون زندگی سختیا و خوشی های خودشو داره الان وقتش نیست خودشو درگیر کنه .من به شخصه ۲۰ به بعد واسه دختر میپسندم .

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

چرا؟

من خودمم ۱۸ سالمه تجربه ای ندارم از ازدواج و درس میخونم یکی‌ از دوستام که با کلی عشق ازدواج کرد الان خیلی پشیمونه و انگار پر از حسرته و دلش کارایی رو‌ میخواد که میتونست تو ۱۸ سالگی انجام بده و نتونست بخاطر شوهر

به نظرتون چه سنی خوبه؟

ببین بستگی داره ولی بنظرم 22 به بعد برای خانم ها اوکیه ولی بهترین سن بنظرم 25 26 به بعده

دلایل خودم دارم ها چون اصلا از نظر علمی ثابت شدس که ادم تا سن 25 26 خیلی تغییر میکنه یعنی 90 درصد آدما از چیزی که تو سن 18 سالگی خوششون میومد تو سن 25 سالگی خوششون نمیاد کاملا عوض میشه سلایق شون ولی بعد اون سن یجورایی عقل کامل میشه و ادم زیاد عوض نمیشه یعنی یجورایی کم کم شخصیتت به ثبات میرسه هورمون ها ثابت میشن تو سن 18 سالگی خیلی هورمون ها بالا پایین میشن ادم تصمیم های اشتباه ممکنه بیشتر بگیره 

این نظر شخصیمه خیلیا 18 ازدواج کردن و خیلی موفق تر از کسی که 25 ازدواج کرده بودن و برعکس 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز