2821
2789
عنوان

بی ادبی مردم

84 بازدید | 5 پست

دوستم بهم میگه ، چرا ناخن هاتو نمیری آرایشگاه ژلیش کنی ؟ گفتم حوصله شو ندارم هر ماه برم آرایشگاه ، برداشته میگه شلخته ای ها! گفتم یعنی از تو شلخته ترم؟! بعدش دیگه باهاش عادی برخورد کردم چون تو جمع دوستان بودیم ، حالا عصبی ام میگم چطور به خودش اجاره میده با من اینطوری حرف بزنه 

عزیزم حرفمو گوش کن 

مورد توجه بودی اونجا و یک نفر که ایشون روش تیک داشته جلب شما شده بوده اینکارو کرده سطح شمارو با بحث و دعوا بیتچاره پایین.

تو جمع مراقب باشید اصلا یکی به دو نکنید هرچی هست بعدا تز خجالتش دربیایید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بدم میاد یکی تو جمع نظر میده میگه چرا ابروهات اینجوریه چرا صورتت اینجوریه چرا لاغری چرا به خودت نمیرسی و فلان خب بابا همه اینایی که میگید پول میخواد من همینکه الان زنده ام و نمردم و در حدی که یه کفش و یه مانتو و یه شلوار و یه روسری و یه کیف دارم و یه خورده ارایش میکنم باید شکر کنم خب ندارم از اونجور خرجایی که خیلیا میتونن بکنم وگرنه منم دوست دارم برم کلینیک زیبایی پوستمو شاداب کنم و فلان . البته منم علاقه ای به کاشت ناخون و رنگ کردن مو ندارم ولی بخدا در حدی ندارم که نمیتونم برم برای بند صورت چون گرونه و من دنبال کارم هرجمو مادرو پدرم دارن میکشن با ۳۹ سال سن دیگه همینقدر دارن خرجمو میکشن شرمنده ام دیگه روم نمیشه بگم پول بدن برم ارایشگاه و کلینیک های زیبایی بعصیا چون پول دارن و شاغلن میتونن ولی خب ماهایی که کار نداریم پس اندازمونو نمیتونیم خرج کنیم ممکنه اتفاق بدی بیوفته باید به روز مبادا فکر کنیم بعصیا هم دوست ندارن قرار نیست همه مثلا کاشت ناخن یا کاشت مژه یا کارهای دیگه بکنن سلیقه ایه نمیدونم چرا بعصیا فضولن 

منم بدم میاد یکی تو جمع نظر میده میگه چرا ابروهات اینجوریه چرا صورتت اینجوریه چرا لاغری چرا به خودت ...

اره، من واقعا علاقه ندارم به این کارا، حالا با خودم میگم شاید زیاد تو روی مردم میخندم اجازه اظهار نظر به خودشون میدن