2777
2789

خب اعتقاد دارید مثلا ما بگیم میاد جلو؟

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

خب اعتقاد دارید مثلا ما بگیم میاد جلو؟

نمیدونم

شما اگه تک نیت نمیگیری دنبال بحث نباش

چون دنبال یه چیزیم که خودمو اروم کنم

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونمشما اگه تک نیت نمیگیری دنبال بحث نباشچون دنبال یه چیزیم که خودمو اروم کنم

نه بابا چرا دنبال بحث فقط خواستم بگم رندگیتون و روانتون رو تحت تاثیر دوتا حرف از دیگران قرار ندین که خوشحال بشید یا ناراحت گیریم که ما بگیم آ دوست داره ب حسش رو بهت میگه یا میگن من شاغل میشم.عزیزم این جور چیزها بستگی به نوع روابط شما باهم بودنتون شناختتون از طرف مقابل؛یا شاغلی:بستگی به درس و تلاش خود طرف داره حرف ما چی میکنه منظورم اینه حالت رو با حرف های دیگران بد نکن

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

نه بابا چرا دنبال بحث فقط خواستم بگم رندگیتون و روانتون رو تحت تاثیر دوتا حرف از دیگران قرار ندین که ...

درست میگید 

قبول دارم

اما کمی دلگیر و آشفته حالم

نمیدونم چی بگم

امان وقتی که کمی فقط احساس ادم درگیر بشه

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
درست میگید قبول دارماما کمی دلگیر و آشفته حالمنمیدونم چی بگمامان وقتی که کمی فقط احساس ادم درگیر بشه

دوست داشتید بهم درخواست بدید و پیام بزارید چیزی بگم. اگر هم مایل نیستید ایرادی نداره