2777
2789
عنوان

چس ناله🙂

98 بازدید | 10 پست

دلم میخواد گریه نمیتونم ۵ روزه علائم افسردگی دارم تروخدا دعا کنید افسردگی نگرفته باشم 😭😭

فصل امتحانامم هست اصن وقت نکردم به ناراحتی هام فک کنم 

آنلاین  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ افسردگی سرما خوردگیه که نگرفته باشی🤦🏻‍♀️

نه ناراحت که هممون شدیم ولی اکر ۱۴ روز طول بکشه افسردگی اساسی می‌شه نیاز به روانشناس داره منم شرایط ندارم برم 

اگر نری ممکنه بدتر بشه نیاز به دارو پیدا کنی 

آنلاین  

عزیزم😘😘غصه نخور

مرسی ازت 

میدونی ۲۲ سالمه و خیلی نشخوار فکری میکنم راجب آیندم 

تکلیف شغل و درسم و هیچیم تو زندگیم مشخص نیس 

یه کسی هم دوست داشتم که نشد همه اینا علت ناراحتیمه

آنلاین  

مرسی ازت میدونی ۲۲ سالمه و خیلی نشخوار فکری میکنم راجب آیندم تکلیف شغل و درسم و هیچیم تو زندگیم مشخص ...

بهم درخواست بده طالعت ببینم بگم.تاپیک اخرم بخون

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

نه ناراحت که هممون شدیم ولی اکر ۱۴ روز طول بکشه افسردگی اساسی می‌شه نیاز به روانشناس داره منم شرایط ...

به عنوان کسی که سالها افسردگی داشته و چندین روانشناس و روانپزشک رفته بگم روانشناس رفتن تاثیر آنچنانی نداره(داره ها ولی واضح بخوام بگم اکثرا بی سوادن من خودم بین این همه روانشناس که رفتم فقط یکی شون ی چیزایی بلد بود و کمک کرد)(اینم بگم روانشناسا چون کل زندگیت باید با صداقت تعریف کنی ادم های خطرناکی اند خواستی بری حواست رو جمع کن) روانپزشک چرا کمک میکنه اونم بنظرم بیمارستان دولتی که طرف بخاطر پول روت ایراد نذاره ی مدت قرص بخوری اگ وضعیتت حاده بعد کم کم قطع میکنه خود دکتر 

به عنوان کسی که سالها افسردگی داشته و چندین روانشناس و روانپزشک رفته بگم روانشناس رفتن تاثیر آنچنانی ...

ببین تأثیر روان‌شناس پایدار تر از روان‌پزشکه 

دارو هاش عدارض خیلی بدی دارن 

من شنیدم افسردگی شدید نباشه نیاز به دارو درمانی نداره البته باید روان‌شناس حاذق انتخاب کرد

آنلاین  

ببین تأثیر روان‌شناس پایدار تر از روان‌پزشکه دارو هاش عدارض خیلی بدی دارن من شنیدم افسردگی شدید نباش ...

نمیدونم من دیگ هرگز حاضر نیستم پیش روانشناس برم اخرین سری رفتم روانپزشک البته وضعیتم خیلی حاد بود شیش ماه قرص خوردم خیلی جواب بود حتی دکتره به مامانم گفت ببرش روانشناس گفتم نمیرم