2777
2789

؟؟؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

پردیس 

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پردیس

چرا ؟ 

پردیس خودگردان همون شهریه پردازه؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
پرویس فک کنم

چرا؟ 

آزاد ۲۱۸ تومن شده

پردیس سحطش بالاتره و مدرکش معتبرتر

اونکه آره 

ولی شهریه پرداز ها رو زده ۵۰ تومن 

میخوام ببینم پردیس خودگردان همون شهریه پردازه؟

چرا ؟ پردیس خودگردان همون شهریه پردازه؟

دلیلشو که نمیان به من بگن
نمیدونم

ولی میدونم پردیس خودگردان بیشتره . و اینکه میدونم مدرکش حتی از دولتی هم معتبر تره برا همین فکر کنم گرون تره

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

دلیلشو که نمیان به من بگن نمیدونم ولی میدونم پردیس خودگردان بیشتره . و اینکه میدونم مدرکش حتی از دول ...

اکه همون شهریه پرداز باشه ۵۰ تومنه 

ولی آزاد ۲۱۸ تومنه

اکه همون شهریه پرداز باشه ۵۰ تومنه ولی آزاد ۲۱۸ تومنه

نه پس شهریه پرداز نیست . چون همین دوروز پیش یه عکس دیدم توش پزشکی و همه رشته ها ، پردیس ها گرون تر از ازاد بودن . 

زنگ بزن خود دانشگاه مبلغ دقیق رو بهت میگن و هر سوالی داری بپرس خودشون بهتر جواب میدن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

پردیس ارزون تر از آزاده بابااااا 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

نه پس شهریه پرداز نیست . چون همین دوروز پیش یه عکس دیدم توش پزشکی و همه رشته ها ، پردیس ها گرون تر ا ...

فک نکنم ها به شهریه پرداز پردیس هم میگن 

ولی پردیس خودگردان رو نمیفهمم همون شهریه پرداز یا نه 

البته مطمئنی عکس جدید بود ؟ تا ۳ سال پیش شهریه پرداز دو برابر آزاد بود آخه الان برعکس