2777
2789

ببین منم لوپوس دارم اما شدتش خیلی کمه 

و دکترم‌گفت هر مدل بیماری پوستی ممکنه برام‌رخ‌بده 

الان هم ریزش مو دارم 

هم کنار چشمم عین رد اشک‌ که خشک شده هی خشکی میفته 

آقایون سایت نی نی سایت😂 اگر درخواست دوستی بدین یا پیام بدین شات میگیرم منتشر میکنم ...پس حد خودتون رو بدونید...یادش به خیر قدیما فقط خانوما عضو بودن انقدر بچه و مرد نبود اینجا

مرتب باید ضد آفتاب بزنیم 

نباید تو نور شدید بیایم بیرون 

ضد آفتاب مون باید مرتب تمدید بشه و اینکه تو خونه هم باید بزنیم 

آقایون سایت نی نی سایت😂 اگر درخواست دوستی بدین یا پیام بدین شات میگیرم منتشر میکنم ...پس حد خودتون رو بدونید...یادش به خیر قدیما فقط خانوما عضو بودن انقدر بچه و مرد نبود اینجا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط اینکه بهتون چه داروهایی دادن؟!

ببین منم لوپوس دارم اما شدتش خیلی کمه و دکترم‌گفت هر مدل بیماری پوستی ممکنه برام‌رخ‌بده الان هم ریزش ...

برا این ریزش مو چیکار کنیم ؟

نگفت درمان میشه نمیشه ؟

با این ریزش مویی که دارم فردا پس فردا کچل میشم 

مرتب باید ضد آفتاب بزنیم نباید تو نور شدید بیایم بیرون ضد آفتاب مون باید مرتب تمدید بشه و اینکه تو خ ...

اخه ضد آفتاب چیکار میتونه برا پوستمون بکنه ؟

کی غیر فعال میشه این؟

بستگی به شدتش داره 

من دارم آهن و منیزیم میخورم 

یه چی بهت بگم 

یه جوری رفتار کن انگار اصلا این بیماری رو‌ نداری 

الان من یکی‌ مفاصل انگشت دستم درگیره اما به روی خودم نمیارم 

فقط اینکه بهتون چه داروهایی دادن؟!

تازه جواب آزمایش من اومده شنبه قراره ببرم دکتر ببینه 

که دارم یا نه ولی دوماهه هم زایمان کردم نمیدونم بخاطر زایمانه یا لوپوس که انقد میریزه

اخه ضد آفتاب چیکار میتونه برا پوستمون بکنه ؟کی غیر فعال میشه این؟

از بدتر شدنش جلوگیری می‌کنه 

فعلا هیچ‌وقت 

بستگی به شدتش داره من دارم آهن و منیزیم میخورم یه چی بهت بگم یه جوری رفتار کن انگار اصلا این بیماری ...

اخه کچل شدم چیکار کنم 

ضدا آفتاب چی میزنی ؟

نور چرا برا لوپوس ضرر داره؟

میترسم والا کچل شم

تازه جواب آزمایش من اومده شنبه قراره ببرم دکتر ببینه که دارم یا نه ولی دوماهه هم زایمان کردم نمیدونم ...

خب بگو تازه زایمان کردی زن 

صد در صد به خاطر زایمان و بارداریه 

چی شد مشکوک به لوپوس شدی ؟! لوپوس یه بیماری خودایمنیه الکی نمیتونی بگی لوپوس داری

اخه کچل شدم چیکار کنم ضدا آفتاب چی میزنی ؟نور چرا برا لوپوس ضرر داره؟میترسم والا کچل شم

بذار دکتر بهت مکمل میده برای موهات بهتر میشی 

اسکالپ سر 

روتین کف سر و‌مو انجام بده 

کف سرتو‌مرتب ماساژ بده 

تو این دوران که داشتی (بارداری و زایمان و‌شیردهی) کاملا ریزشت طبیعیه حرص نخور در میاد دختر

مدل این مریضی اینجوریه نور خورشید به خاطر اشعه هایی که داره تشدیدش میکنه 

من ضدآفتابم فلویید مای هست دکتر بهت میگه با چه spf بخری