2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 23 پست
خب خیلیا نامزد نداشتن اما دوست دختر چی؟ دونو ک ادم نمیدونه ههه

درسته ولی حالا ک این میدونه قبلا نامزد داشته.. 

دوست دختر هم جدی نیس.. نامزدی جدی

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گفت دخالت خونواده دختر

نمیشه گفت، مثلا ممکنه این که خانوادش گفته باشن اینقدر مهر دخترمون باشه رو دخالت میدونن و یا اینکه محبت بین خانواده رو به جای اینکه بگه حسودی میکردم دخالت خانواده میدونسته،

مواظب باش مردای سن بالاتر اغلب خیلی حسابگرن 

، من نمیگم صد درصد رد کنی ولی یه مدت نامزد باش 

( منظورم عقد نیست) و سعی کن خوب بشناسیش 

خدایا خودت بهم کمک کن،شکر بابت همه ی نعماتت
نمیشه گفت، مثلا ممکنه این که خانوادش گفته باشن اینقدر مهر دخترمون باشه رو دخالت میدونن و یا اینکه مح ...

داریم همین کارو میکنیم اشنایی و صحبت که خونواده هامون در جریانن اما من نمیخوام محبت پیش بیاد سخت شه. نمیدونم

دنبال ارزوهات برو
داریم همین کارو میکنیم اشنایی و صحبت که خونواده هامون در جریانن اما من نمیخوام محبت پیش بیاد سخت شه. ...

آره خوب میکنی، اگه تونستی با اون دختر قبلی هم حرف بزن ببین موردهای اختلافشون چی بوده،؟ شاید برای خودت هم همونا پیش بیاد شاید واقعا اختلاف نظر داشتن و اون خانوادش دخالت میکردن بیش از حد، این چیزی که میگم خیلی مهمه 

ما تو اقوام داریم  پسره قبلا نامزد بوده با یکی بعد بهم میخوره و حتی پدر دختره حاضر میشه مبلغی هم پول بده تا دخترش رو طلاق بده ، ولی بعد با یه دختر دیگه فامیل ازدواج میکنه و اینا هیچ تحقیفی نمیکنن ولی بعدا معلوم میشه چه آدم گندی بوده

خدایا خودت بهم کمک کن،شکر بابت همه ی نعماتت