2777
2789
عنوان

خواستگار

281 بازدید | 23 پست

بچه ها سلام

اگر خواستگاری داشته باشید که اشنا باشه وضع مالیش خوب باشه نسبتا شغلش دولتی باشه.

اما اختلاف سنیش با شما ۱۲ _۱۳ سال باشه و قبلا هم نامزدیش رو بهم زده باشه نه میگین؟ راستی بهتون علاقه هم داشته باشه.

من با اختلاف سن مشکل ندارم چون میبینم خیلیها خوشبختن اما خب... شما بگین

دنبال ارزوهات برو

بستگی داره
اینایی که گفتی یه سری از اولویت ها هستن... اول باید با طرف معاشرت کنی... رفتاراش رو بشناسی... عکس العملاش رو بشناسی... ببینی کنارش حالت خوبه؟
شغل و ظاهر و موقعیت و پول نمیگم مهم نیستن اما برای من در اولویت های اولیه نیستن

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چرا نامزدیشو به هم زده....من یه خواستگار داشتم که نامزدیش به هم خورد هبود، بعدا به دختره حق دادم!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
نع...هی فکرم میره سمت اینکه به قبلی علاقه داره یا نه هم خودم روانی میشم هم اونو روانی میکنم

خب خیلیا نامزد نداشتن اما دوست دختر چی؟ دونو ک ادم نمیدونه ههه

دنبال ارزوهات برو
وا بچه ای؟علاقه کیلویی چند😐باعقل تصمیم بگیرعلاقه واسه بعدازدواجه

وای اخه قبلا هم پیش اومد طرف خیلییییی دوسم داشت سنش زیاد بود گفتم نه اخه همش موقعیت اینجوری

دنبال ارزوهات برو

من جا تو بودم میرفتم تحقیق ک چرا نامزدیش به هم خورده یه جوری ک نفهمه نامزد قبلیشو پیدا کن باهاش حرف بزن.

ب حرف خودش ک نمیتونم با این مسئله کنار بیام.

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا