2777
2789
عنوان

عیادت زائو

87 بازدید | 6 پست

خانما یه مشورت بدید بهم .....‌موصوع اینه من تازه اسباب کشی کردم تقریبا دو ماهه و ما همسایه بالاییمون از روز اول خیلی به ما محبت کرد وقتی اسباب کشی داشتیم چای و عذا اورده. اومده بهمون سرزده و بعدا برامون کیک اونده خونمون پخته چون گفته بودیم بلدنیستیم و خواهرش هم حامله بود چندباری دیدمش اومده خونمون و بالاپشت بوم نشستیم باهم چای خوردیم حالا بچش دنیا اومده  و برامون شیرینی آوردن  .من هم لباس نوزادی خریدم با یه جفت جوراب  وکادو کردم  بنظرتون بدم به همسایمون و بگم که بده به خواهرش چون بچه کوچیک دارم و نمیتونم و چون تاحالا هم  نرفتم خونشون  یکم معذبم که برم  بنظر بد میشه که کادو شو بدم همسایمون بده خواهرش ؟؟یانه  اصلا کادو ندم  ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه کادو رو گرفتی بده بهشولی اگه خاهرش خونه ی اوناست خودت هم برو،اگه نیست که همون بده همسایه تون بد ...

خواهرش اونجا میره چون نبستن خونشون بچه هاش تنها بودن بهشون ماکارانی درست کردم دادم  .‌الانم بهش پیام دادم که اومدنی خونتون میخوام ببینمت ..وقتی اومد میخوام بگم دوست داشتم  زائورو ببینم  ولی بچه هام میان شلوع میکنن وسروصدا میشه و ادیت میشه پس از طرف من این کادو رو بده به خاهرت و بگو حالش که بهتر شدو سرپا شد میام بدیدنش