2777
2789

راستش چندماه پیشم با . بابا بزرگم دعوا کرده بودم خیلیییی ناراحتم 

دوست دارم از دلش در بیارم 

الآنم قهر نیستیما ولی بالاخره

چی بخرم براشون ؟

خونشون هم خیلی قدیمیه همه چیش 

خودشم سرکار نمیره بابا و عموهام خرجیشو میذن 

لطفاً بگید چیکار کنم 

فقط هزینه زیاد نباشه

عاشق امام حسین♥️🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه غذای خوشمزه بپز و یه سریال قدیمی بزار و یه عکس از خودش و مادربزرگت یا یه عکس خانوادگی بده بیرون برات بزرگش کنن مثل تابلو بشه بهشون هدیه بده یا اگه ساعت دوست داره ساعت ست بخر براشون 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بنظرم پول بهش بده هرچند کم تو که قراره کادو بخری اون به دردش نمیخوره البته مثلا میتونی براش یه پیرهن بخری یه شلوار چیزی؛ولی همونم پولش تو یه پاکت بزار بده بهش خوشحال تر میشه 

ببین چی دوست داره،مثلا یک جشن تولدبگیرسوپرایزش کن....یا به پارکی ،جایی دعوتش کن وبهش هدیه ای بده ودست وصورتشو ببوس...علاقمندی افراد پیر،همصحبتی و وقت گذروندن با کسی هست.یک روز باهاشون باش وبه حرفاشون گوش بده،اون وسط هدیه کوچیکی هم براشون بخر

خدایا بی نهایت شکرت