sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 عنوان ماشین ظرفشویی 289 بازدید | 46 پست اونایی که ماشین ظرفشویی دارن لطفا بیان بگن از اینکه دارن راضی هستن و قیمتش چقدره و مارکش چیه توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 1397/01/10 | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمیم101 عضویت: 1392/11/14 تعداد پست: 22835 بهت قول میدم تاآخر به هیچ نتیجه ای نمیرسی😆من بکماه دنبالش بودم یه مارک که ۴تابگن خوبه وتمام پیدانکردم...آخرم قیدشوزدم باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8344 بله راضيم خيليال جي هستش ٣٧٤٠ ميليون گرفتم بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 بهت قول میدم تاآخر به هیچ نتیجه ای نمیرسی😆 من بکماه دنبالش بودم یه مارک که ۴تابگن خوبه وتمام پیدان ... یعنی نگیرم ؟؟؟خوب نیس؟؟؟اخه میگن قبلش باید اب بگیری چربیاش بره بعد بزاری تو ماشین راسته؟؟؟خسته شدم از ظرف شستن میخام ببینم اگه خوبه بگیرم توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
shiva281691 عضویت: 1395/11/11 تعداد پست: 4186 مادرم پاکشوما داره خداروشکر ۱۰ ساله اخ نگفته ۱۲ نفره تمیز میشوره همیشه ظرفا برق میزنن قیمتش هم عالیه نسبت به خارجیا فک کنم الان ۱۹۰۰ اینا باشه دلار رفته بالا خبر ندارم میشه بری تو این کانال به هفت سینم رای بدی کانال خاندان شوهریناس میخوام اول شم تا امشبه مهلتش تو سرچ تل بزن yelegharshoبرو تو کانال برو بالاتر هف سین شماره 10ممنونم عزیزم
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 بله راضيم خيلي ال جي هستش ٣٧٤٠ ميليون گرفتن چن نفره هستش؟؟؟ توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خدایامرسی عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 20338 من ال جی دارم و راضیم، مخصوصا تو این ایام که مهمون میاد و میره خیلی کمک م بوده عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 مادرم پاکشوما داره خداروشکر ۱۰ ساله اخ نگفته ۱۲ نفره تمیز میشوره همیشه ظرفا برق میزنن قیمتش ه ... باشه عزیزم ممنون چقدر قیمتش مناسبه توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8344 چن نفره هستش؟؟؟ ١٤ نفره عزيزم بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏
shiva281691 عضویت: 1395/11/11 تعداد پست: 4186 یعنی نگیرم ؟؟؟خوب نیس؟؟؟اخه میگن قبلش باید اب بگیری چربیاش بره بعد بزاری تو ماشین راسته؟؟؟خسته شدم ا ... فقط آشغال هاشو باید بگیری اونم برا اینکه توریش پر نشه وگرنه هیچ چیز دیگه نمیخواد
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 من ال جی دارم و راضیم، مخصوصا تو این ایام که مهمون میاد و میره خیلی کمک م بوده چقدر دادی؟؟؟باید اول چربیو بگیری یا نع؟؟؟ توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 فقط آشغال هاشو باید بگیری اونم برا اینکه توریش پر نشه وگرنه هیچ چیز دیگه نمیخواد یعنی لازم نیس اب داغ بگیری چربیاش بره ؟؟؟اخه به من اینجوری کفتن گفتم خب چکاریه بخپام چربیشو بگیرم با کفی کردن فرقی نداره توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
sogand2۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 واقعا چیز خوبیه، من الجی دارم راضی ام دو سال پیش خریدم در حد دو تومن تا دو و نیم چن نفره میتونم بگیرم همین مارک ال جی که همه میگن خوبه توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
manojojeham عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 465 یعنی لازم نیس اب داغ بگیری چربیاش بره ؟؟؟اخه به من اینجوری کفتن گفتم خب چکاریه بخپام چربیشو بگیرم با ... من که از این کارا نمی کنم فقط آشغالاشو خالی می کنم میزارم تو ظرفشویی