2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

289 بازدید | 46 پست

اونایی که ماشین ظرفشویی دارن لطفا بیان بگن از اینکه دارن راضی هستن و قیمتش چقدره و مارکش چیه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بهت قول میدم تاآخر به هیچ نتیجه ای نمیرسی😆

من بکماه دنبالش بودم یه مارک که ۴تابگن خوبه وتمام پیدانکردم...آخرم قیدشوزدم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت قول میدم تاآخر به هیچ نتیجه ای نمیرسی😆 من بکماه دنبالش بودم یه مارک که ۴تابگن خوبه وتمام پیدان ...

یعنی نگیرم ؟؟؟خوب نیس؟؟؟اخه میگن قبلش باید اب بگیری چربیاش بره بعد بزاری تو ماشین راسته؟؟؟خسته شدم از ظرف شستن میخام ببینم اگه خوبه بگیرم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مادرم پاکشوما داره خداروشکر ۱۰ ساله اخ نگفته ۱۲ نفره تمیز میشوره همیشه ظرفا برق میزنن 

قیمتش هم عالیه نسبت به خارجیا فک کنم الان ۱۹۰۰ اینا باشه دلار رفته بالا خبر ندارم 

میشه بری تو این کانال به هفت سینم رای بدی کانال خاندان شوهریناس میخوام اول شم تا امشبه مهلتش 

تو سرچ تل بزن yelegharsho

برو تو کانال برو بالاتر هف سین شماره 10ممنونم عزیزم 

بله راضيم خيلي ال جي هستش ٣٧٤٠ ميليون گرفتن

چن نفره هستش؟؟؟

مادرم پاکشوما داره خداروشکر ۱۰ ساله اخ نگفته ۱۲ نفره تمیز میشوره همیشه ظرفا برق میزنن  قیمتش ه ...

باشه عزیزم ممنون چقدر قیمتش مناسبه 

یعنی نگیرم ؟؟؟خوب نیس؟؟؟اخه میگن قبلش باید اب بگیری چربیاش بره بعد بزاری تو ماشین راسته؟؟؟خسته شدم ا ...

فقط آشغال هاشو باید بگیری اونم برا اینکه توریش پر نشه وگرنه هیچ چیز دیگه نمیخواد

من ال جی دارم و راضیم، مخصوصا تو این ایام که مهمون میاد و میره خیلی کمک م بوده 

چقدر دادی؟؟؟باید اول چربیو بگیری یا نع؟؟؟

فقط آشغال هاشو باید بگیری اونم برا اینکه توریش پر نشه وگرنه هیچ چیز دیگه نمیخواد

یعنی لازم نیس اب داغ بگیری چربیاش بره ؟؟؟اخه به من اینجوری کفتن گفتم خب چکاریه بخپام چربیشو بگیرم با کفی کردن فرقی نداره

واقعا چیز خوبیه، من الجی دارم راضی ام دو سال پیش خریدم

در حد دو تومن تا دو و نیم چن نفره میتونم بگیرم همین مارک ال جی که همه میگن خوبه