2777
2789

سلام عزیزان 

قبلاً با همسرم بحثم شد که بهم گفته بود تو فکر کردی چی هستی کی هستی فلان و ازین دسته صحبت ها حالا برای اینکه این زندگی به حالت الانش در بیاد مثل زن دیگه خییییلی زحمت کشیدم خیلی از خود گذشتگی کردم و ... خالم بهم گفت بیچاره از بس خرج نکردی از بس برا خودت دوختی مسافرت نرفتی و ازین دست صحبت ها که خیلی ها باهاش موافق بودن خلاصه ازون صحبت ها گذشت...

حالا ما مسافریم فردا بعدش من دو سه روز وقت گذاشتم لباس برای خودم دوختم (چون هرچی گشتم اونی که میخواستم گیرم نیومد)

من خودم ناخون هامو تو خونه کاشت میکنم یعنی وسایل تکمیل دارم.

حالا بنظر شما برم ناخون هامو آرایشگاه درست کنم ؟ (میشه حدود ۱ملیون) 

یا باز خودم درست کنم 

ضمنأ کلی هم کار دارم بخاطر خیاطی پوکیده خونه و باید وسایل جمع کنم 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی نداره . چراوقتی خودت میتونی بری ارایشگاهاون یه تومن میشه خرج چیزدیگه واجبترکرد یا پس انداز

نمی‌دونم میگم باز به این خرج نکردن عادت نکنه وبگه مگه تو کی هستی و اینا 

اون یه تومن رو بجای ناخن هزینه موهات کن ی رنگی یا مژه ای چیزیی چیز جدیدکیفی روسری کفشی چیزی

منم بهش فک کردم بخدا بین این دو حس موندم 🥲

ولش کن‌مرداهمینن منم دیشب شوهرم یه حرفی زده بهم الان قهرم

ولی که وِله 😂 میگم ارزش خودم نیارم پایین ازین حرفا که خانمها عاقل میزنن 

نه عزیزم. حداقل بابت کاری بده که خودت بلد نیستی

این حرفش ربطی به پول خرج کردن نداره. ذاتش قدردان نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه عزیزم. حداقل بابت کاری بده که خودت بلد نیستیاین حرفش ربطی به پول خرج کردن نداره. ذاتش قدردان نیست

وای دقیقاً مشکل از ذاته میگم خودمو خسته نکنم نمیدونم 😔

وای دقیقاً مشکل از ذاته میگم خودمو خسته نکنم نمیدونم 😔

اخه منم همین شرایط رو داشتم. خیلی مراعاتشو کردم تا زندگیش جمع و جور بشه و الان خونه و ماشین قابل قبول داره، پس انداز داره. واقعا خیلی وقتا از سفر و پوشاک و اینا زدیم. ولی ذاتش قدردانه. به همین دلیل جمله زنی که خرج نداره ارج نداره رو کاملا رد میکنم. ارج و قرب زن به ذات مرد بستگی داره. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اخه منم همین شرایط رو داشتم. خیلی مراعاتشو کردم تا زندگیش جمع و جور بشه و الان خونه و ماشین قابل قبو ...

بله صحیح درسته البته اینم در ظاهر خیلی تشکر می‌کنه فلان ولی موقع بحث که میشه ازین حرفا میزنه و منو میسوزونههههه

بله صحیح درسته البته اینم در ظاهر خیلی تشکر می‌کنه فلان ولی موقع بحث که میشه ازین حرفا میزنه و منو م ...

درک میکنم

بگو من همونیم که بلدم تو خونه ناخن بذارم و برای خودم لباس بدوزم هر روز اواره این پاساژ اون پاساژت نکنم! خودت چی؟ 😁

درک میکنمبگو من همونیم که بلدم تو خونه ناخن بذارم و برای خودم لباس بدوزم هر روز اواره این پاساژ اون ...

های واقعا 😂🤣❤️

عزیزم اینایی که شما بلدی و انجام میدی هنره!! باعث افتخارت باید باشه، من تبریک میگم بهت. حتماً که خودت انجام بده و به حرفشوت اهمیت نده و به نظرم حتی اجازه نده جسارت این صحبت‌هار‌‌و به خودشون بدن.

خرج کردن که فقط لباس و ناخن نیست 

طلا بخر 

اتفاقا خیلی خوبه که خودت بلدی 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.