2789
عنوان

پشت کنکوریا

82 بازدید | 12 پست

پشت کنکور موندن خیلی سخته؟ امسال پشت موندم که به هدفی که میخوام برسم، وضعیت روحیم افتضاح بود افسرده  یکم دارم بهتر میشم، میخوام چند روز دیگه شروع کنم نمیدونم چیکار کنم، مشاوره برم خوبه؟  برام برنامه بریزه و اینا؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من پشت کنکور موندم

سخت به نظر میاد ولی تو مسیر درس خوندن با بهترین آدمایی که میشناسم آشنا شدم و اگه برمیگشتم بازم میموندم

برای من از سال دوازدهمم خیلی راحت تر بود همه چی و وقت بیشتر و استرس کمتر

پشت موندم نتیجه اونیکه میخواستم نشد

خیلی تلاش کردم خودمو کشتم برا کنکور ولی هزینه کلاس نداشتم کتابام قدیمی بودن و افسرده شدم چون سخت بود هر روز جون کندن اضطراب کنکور یه طرف نهایی ها یه طرف حرف بقیه یه طرف:)

[QUOTE=394835602]من پشت کنکور موندم سخت به نظر میاد ولی تو مسیر درس خوندن با بهترین آدمایی که میشناسم آشنا شدم و اگه ...[/QUOT  

آهان..  استرس و.. اینارو چیکار میکردی.. 

پشت موندم نتیجه اونیکه میخواستم نشدخیلی تلاش کردم خودمو کشتم برا کنکور ولی هزینه کلاس نداشتم کتابام ...

منم امسال خیلی تلاش کردم، با پی دی اف درس میخوندم ولی اون چیزی که میخواستم نشد 

ولی بنظرم نباید حرف بقیه برات مهم باشه..

نا امید نشو هنوزم میتونی برا هدفت تلاش کنی:)) 

میدونم چی میکشی.. میدونم

منم امسال کنکور تجربی دادم ولی قبول نشدم میخوام برم دانشگاه ازاد سال بعد و یجوری سخت کردن همه میگن‌پشت کنکور نمون هم باید ترمیم معدل یازدهم انجام بدی هم دوازدهم ساا بعدم کنکور یکبار برگزار میشه هرسالم سخت تر هم نهایی هم کنکور ولی باز اگه تلاش کنی کار نشد نداره💕

منم امسال خیلی تلاش کردم، با پی دی اف درس میخوندم ولی اون چیزی که میخواستم نشد ولی بنظرم نباید حرف ب ...

دیگه روح و روانم آسیب دیده تو این مسیر من‌ از بچگی دوست داشتم معلم شم شهریور سال بعد ۲۴ میشم‌نمیتونم‌دیگه بمونم پشت