annsh1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1472 عنوان حس ششمیم 390 بازدید | 65 پست اگه سوالی دارید در خدمتم❤ سختی کشیدم که سخت ترینم...🖤 1404/06/20 | 11:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abcd_efgh عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 2083 واوومیشه بگی بهم فکر می کنه؟بهم اعتماد داره؟؟کی بهم پیام میده؟؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 شخصیت خودم و اقای ع و حسش؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
faaaatttteeeemmmmh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 2328 عزیزم خوبی قربونت برم خصوصیاتم رو بگو و بگو طرف بهم فکر میکنه حسش بهم چیه اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .
gian عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 9755 به نظرت افکار توی مغزم راسته یا نه که شب و روز بابتش دعوا و گریه میکنم؟
pargham عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 6198 من کی پول درمیارم یاسرکارمیرم؟؟حس حسین چیه توروخدا برای ازدواج من دعاکنید
annsh1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1472 عزیزم خوبی قربونت برم خصوصیاتم رو بگو و بگو طرف بهم فکر میکنه حسش بهم چیه مرسی ، فک کنم خیلی مهربون هستیو اینکه بهت فک میکنه و حسش رو نمیدونم احتمالا دلش برات تنگ شدهفقط بگو اونی که میگی مَرد هست؟؟ سختی کشیدم که سخت ترینم...🖤
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 13447 توروخدا میشه بگی پرستاری قبول میشم؟پیراپزشکی ها همه رو زدم کدوم رو قبول میشم به نظرت؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 مرسی ، فک کنم خیلی مهربون هستیو اینکه بهت فک میکنه و حسش رو نمیدونم احتمالا دلش برات تنگ شدهفقط بگو ... شخصیت خودم و اقای ع و حسش؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
annsh1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1472 شخصیت خودم و اقای ع و حسش؟ فک کنم مهربون صبور ، شمارو دوس دارن سختی کشیدم که سخت ترینم...🖤