2821
2789
عنوان

چه خبر

107 بازدید | 20 پست

چی کار میکنید؟

در چه حالید؟

من خودم رو تختم😂

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از دیشب با یکی داشتم حرف میزدم الان قراره بخوابم

از دیشب تا الان؟

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

هیچی قهر با شوهر دوباره دیشب دعوا و کتک خداروشکر امروز خونه نیست منم مجبوری رو موکت خوابیدم حال ندار ...

سرچی؟؟

سرچی؟؟

اول سر غذایی ک برای کارگراش میخواست بود گفت مرغ بزار منظورش خورشتی بود من داشتم ی مدل دیگ درست میکردم فقط گذاشته بودم بپزه بعد اومد دعوا و کتک و منم خورشتیش کردم دوباره دیشب دعوا راه انداخت چرا من رو مبل خوابیدم بیدارم نکردی دوباره کتک و منم رو موکت کنار بچم خوابیدم بند بند بدنم از موکت و لگد درد میکنه

فارغ ز غوغای جهان

بله😂

یا خدااااا

یا ایزدمنان

از دیشب با یکی داشتم حرف میزدم الان قراره بخوابم

نخوابیدی کلا😳

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اول سر غذایی ک برای کارگراش میخواست بود گفت مرغ بزار منظورش خورشتی بود من داشتم ی مدل دیگ درست میکرد ...

سر یه غذا؟؟😑😑😑😑😑😑😐😐😯😯😮

واعجیبه؟🤣🤣🤣

خیلی😂😂😂

نه😂🥲

وای نگم برات 

شبا من مجبورم ساعت یک بخوابم مامانم میگه با پیش خودم بخواب مطمئن شم به گوشی نگاه نمیکنی شب هم نبودم تو سایت 😂🤧😂🤧

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺