2821
2789
عنوان

چه خبر

107 بازدید | 20 پست

چی کار میکنید؟

در چه حالید؟

من خودم رو تختم😂

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از دیشب با یکی داشتم حرف میزدم الان قراره بخوابم

از دیشب تا الان؟

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

هیچی قهر با شوهر دوباره دیشب دعوا و کتک خداروشکر امروز خونه نیست منم مجبوری رو موکت خوابیدم حال ندار ...

سرچی؟؟

سرچی؟؟

اول سر غذایی ک برای کارگراش میخواست بود گفت مرغ بزار منظورش خورشتی بود من داشتم ی مدل دیگ درست میکردم فقط گذاشته بودم بپزه بعد اومد دعوا و کتک و منم خورشتیش کردم دوباره دیشب دعوا راه انداخت چرا من رو مبل خوابیدم بیدارم نکردی دوباره کتک و منم رو موکت کنار بچم خوابیدم بند بند بدنم از موکت و لگد درد میکنه

فارغ ز غوغای جهان

بله😂

یا خدااااا

یا ایزدمنان

از دیشب با یکی داشتم حرف میزدم الان قراره بخوابم

نخوابیدی کلا😳

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اول سر غذایی ک برای کارگراش میخواست بود گفت مرغ بزار منظورش خورشتی بود من داشتم ی مدل دیگ درست میکرد ...

سر یه غذا؟؟😑😑😑😑😑😑😐😐😯😯😮

واعجیبه؟🤣🤣🤣

خیلی😂😂😂

نه😂🥲

وای نگم برات 

شبا من مجبورم ساعت یک بخوابم مامانم میگه با پیش خودم بخواب مطمئن شم به گوشی نگاه نمیکنی شب هم نبودم تو سایت 😂🤧😂🤧

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

2790
2823
2791
2779
2792