2777
2789
عنوان

سقط مکرر

105 بازدید | 6 پست

سلام 

من تو ۳۲ سالگی بچه اول رو دنیا آوردم و یه بارداری کاملا طبیعی داشتم و خیلی هم راحت باردار شد.

تو ۳۶ سالگی تصمیم گرفتیم که دوباره باردار بشم و شدم ولی قلب جنین تشکیل نشد و توی ۹ هفته کورتاژ کردم بعد از دوسال تو ۳۸ سالگی دوبار باردار شدم ولی جنین قلبش تشکیل شد ولی توی هفته ۱۰بارداری موقع چکاب مشخص شد رشد جنین متوقف شد و توی ۷ هفته مونده و قلبش دیگه ضربان نداره و مجدد مجبور شدم که کورتاژ انجام بدم

آلات یک هفته از کوتارژ دومم میگذره دنبال یه دکتر خوب سمت غرب تهران میگرددم که تو زمینه سقط مکرر تخصص داشته باشه 

اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنم 

و دعا کنید برام خیلی دوس دارم دوباره مادر بشم .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

علتشو نگفتن ؟ منم یکبار ایست قلبی کرده سقط کردم همش میترسم تکرار شه😭

بار اول بعد از سقط جنین رو فرستادن برا آزمایش و گفتن که مشکل از بدن مادر نبود وخودمو آزمایش دادم گفتن سالمی و میتونی سه ماه بعد دوباره اقدام کنی منم یک سال و دوماه صبر کردم دو باره باردار شدم .اینبار چون تازه کورتاژ کردم منتطرم حالم خوب بشه بعد برم پیگیری کنم

فک کنم باید جنین یاجفت میفرستادین نمونه برداری کنن علت سقط مشخص میشدش

سری اول فرستادن برای نمونه برداری ولی اینبار چون اول قرص های رو که دادن باعث شدم جنین خودش سقط بشم خودم دیدم جنین رو رفتم دستشویی و اونجا به یه تیکه لخته گنده که یه قسمت سفید هم بهش چسبیده بود دفع شد بعدشم خیلی لخت دفع کردم دکتر احتیاط کورتاژ کرد که دیگه بقایا نمونه بخاطر همین دیگه نشد که دوباره بفرستن برای نمونه برداری