2789
عنوان

تصمیم جاریم

139 بازدید | 12 پست

جاریم حامله شده به من گفته ولی به خواهر شوهرم اینا و نمیخاد‌ بگه من بهش گفتم که بهشون بگو تا کدورت پیش نیاد الکی برای خودت دردسر درست نکن میگه وقتی تو وارد خانواده نشده بودی خواهر شوهرم  دوقلو حامله بودن به این نگفتن الان میگه منم نمی‌گم به نظرتون کار درستیه؟؟ 

ولی از این قضیه ۱۲سال میگذره الان دوقلو ها ۱۲ سالشونه جاریم بچه سومشه نمیخاد‌ بگه 

خدایا شکرت🫶🏻

من که از کینه نگه داشتن و. عوض دراوردن خوشم نمیاد. 

اول و. اخر بقیه میخوان مطلع بشن دیگه. 

این اداها چیه که نگیم. و پنهون کنیم؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ت دخالت نکن اصرار هم نکن دیگ بهش ب کسی هم چیزی نگو انگار ک چیزی نمیدونی ول کن

نه من کاری ندارم فقط دفعه اول که تعریف کرد گفتم حوصله داری الکی برای خودت دردسر درست نکن 

خدایا شکرت🫶🏻

نه من کاری ندارم فقط دفعه اول که تعریف کرد گفتم حوصله داری الکی برای خودت دردسر درست نکن

همین ی بار ک بهش گفتی بشه بعدا کسی ازت دلخور نمیشه چون تو ی بار بهش گفتی و گوش نکرده

فارغ ز غوغای جهان

هرکارمیخوادبکنه کاریش نداشته باش اگه بعدا بهت گفتن میدونستی چرانگفتی بگو خودش خواست نگم

آره به من که ربطی نداره کاری به من ندارن خیلی با من خوب هم نیستن که بخان بگن چرا نگفتی 

خدایا شکرت🫶🏻