2777
2789

همه مثل هم نیستن من خونوادم بچمو خیلی دوست دارن چون بی آزاره و به خودش آسیب نمیزنه ولی بچه ی خواهرم خیییییلی شیطون و بی عقله کوچیکم نیستا کلاس ششمه ولی یه دفعه بدون اجازه چند ساعت غیبش میزنه یا وسایل بقیه رو برمیداره بدون اجازه 😣😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه مثل هم نیستن من خونوادم بچمو خیلی دوست دارن چون بی آزاره و به خودش آسیب نمیزنه ولی بچه ی خواهرم ...

نع پسرم اذیت کن نیست ولی باخودم میگم اوناهم به خاطربچه هاشون خودشونو توزحمت میندازن میرن اونوقت من راحت لم بدم توخونه بچموبندازم سراونا

نع پسرم اذیت کن نیست ولی باخودم میگم اوناهم به خاطربچه هاشون خودشونو توزحمت میندازن میرن اونوقت من ر ...

عزیزم لطفااا بچه تونفرست یاخودت برو همیشه یانفرست من خیلی بدم میادش اطرافیان بچه هاشون رواویزون مامیکنن بچه هرکسی برای خودش عزیزه معذرت یمخوتم اینقدررک گفتم یا خودت برویانفرست اتفاقی برای بچه ات بیفته نه میتونی جواب شوهرتوبدی نه خانواده تومیتونی ببخشی درصورتی که شایدا وناهم توروموندن بچه توبردن

نع پسرم اذیت کن نیست ولی باخودم میگم اوناهم به خاطربچه هاشون خودشونو توزحمت میندازن میرن اونوقت من ر ...

نه بابا بزار بهش خوش بگذره.. من با خونواده ی خودم حرفی ندارم ولی عمرا با خونواده ی شوهرم بزارم بره

ن 

من بچه م معمولا با خانواده م می‌ره بیرون من نمی‌رم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

من خودن به شخصه بدم میاد یه نفر بچشو باهام جایی بفرسته کلا اون روز بد اخلاقی میکنم دوست ندارم مسئولیت رو دوشم باشه همش حواسم باشه جایی نره به خودش آسیب نزنه 

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
عزیزم لطفااا بچه تونفرست یاخودت برو همیشه یانفرست من خیلی بدم میادش اطرافیان بچه هاشون رواویزون مامی ...

آخه پسرم دیروز صبح تاظهر گریه کردکه میخوام برم باهاشون از طرفی من خودم میرفتم باز اذیتم بیشتربود چون دوتابچه کوچک وبهونه گیردارم وعیش اوناهم به هم میخورد بچه بی آزارمو فرستادم

من خودن به شخصه بدم میاد یه نفر بچشو باهام جایی بفرسته کلا اون روز بد اخلاقی میکنم دوست ندارم مسئولی ...

بالاخره بچه به بچه خوشه پسرمنم همبازی بچه ها اونامیشه تنهایی که هروقت بخوان میرن باهم بودن خوشحالترشون میکنه

آخه پسرم دیروز صبح تاظهر گریه کردکه میخوام برم باهاشون از طرفی من خودم میرفتم باز اذیتم بیشتربود چون ...

حالا یکی دوبار ابنطور پیش بیاد اشکالی نداره اونا هم غریبه نیستن ولی هر چه کمتر بهتره 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
بالاخره بچه به بچه خوشه پسرمنم همبازی بچه ها اونامیشه تنهایی که هروقت بخوان میرن باهم بودن خوشحالترش ...

آره گلم میدونم ولی باور کن مسئولیت سنگینه این به کنار ولی بچتو سعی کن تنهایی جایی نفرستی هر جا خودت رفتی بچتم ببر 

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊