2777
2789
عنوان

بدجوری عذاب وجدان دارم

110 بازدید | 9 پست

دختر من به ماهه که به دنیا اومده چند روزی خیلی بی قراری کرد همش انگشتاشو میخورد میزان شیر ک با ۶۰میل سیر میشد و میدادم بازم این کارو تکرار میکرد من پستونک بهش میدادم چون فک میکردم دوست داره مکیدن رو تا اینک دیشب اینجا تاپیک زدم یکی گف بر اساس سنش جدول پشت شیر خشکو نگاه کن و من فهمیدم چقدر از جدول کمتر دادم این یه ماه کلا و بچه کلا داشته گشنگی میکشیده وقتی به اندازه جدول دادم راحت خوابید و من همش فک میکردم بچم بهانه گیر و یا دلش درد میکنه و...دیشب تا صبح گریه کردم چرا تا الان نفهمیده بودم چرا متوجه نمیشدم چطور باید بهم میگف چقدر دستاشو میخورد و من پستونک میدادم به جای شیر..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا فداسرت عمدی نبوده که توام تجربه نداشتی عیب نداره 

من خودم تو بچگی مامانم حولسش نبوده اتوی روشن موندهچسبیده بود به پام چهاردسه و پاراه میرفتم 

از مادر دلسوزترکه نداریم

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

عزیزممم از قصد که نبوده خودتو ببخش اشکالی نداره

خیلی سخته وقتی به نگاه کردنای التماس وارنش فک میکنم میفهمم ک اونموقع التماس میکرده ک بهش شیر بدم و من نمیفهمیدم

گذشته دیگه. انگشت.. خوردنم بهشون آرامش میده تو شم مادرم اینکارو میکنن

ولی از دیشب دیگ نه پستونک خواسته نه انگشتاشو خورده چونک سیر شده نمیدونم بچه داری یا نه خیلی سخته وقتی فک میکنم همه جوره میخواسته بهم بفهمونه من دیر فهمیدم

بابا فداسرت عمدی نبوده که توام تجربه نداشتی عیب نداره من خودم تو بچگی مامانم حولسش نبوده اتوی روشن م ...

قشنگ میفهمم ک مامانت چی کشیده چقدر درد داشته هزار برابر اون سوختگی و مادر میسوزه 💔

قشنگ میفهمم ک مامانت چی کشیده چقدر درد داشته هزار برابر اون سوختگی و مادر میسوزه 💔

اره منم همیشه میگم فداسرت خودت بچه بودی توقغی ازت نبوده 

دوست خودم سی و خرده ای سن داره بچه ش از رو تخت افتاد پلیین خداروشکر چیزی نشد اما عین شما خودش سرزنش میکرد

دوست دیگه م تب بچه ش رو نتونست کنترل کنه تشنج کرد 

هیچ مادری نمیخاد کم کاری کنه اما میشه دیگه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

همه مامانا مشکلات مشابه این براشون پیش میاد. ما یه فامیل داشتیم شیر خودشو میداد و بچه دائم بچه گریه میکرد.بردن پیش ماما نوزاد اونم گفتم خانم تو اصلا شیر نداری که همش اون چند قطره دور دهن بچه اس چیزی نمیره تو شکمش. اونم شیر خشک داد درست شد