2777
2789
عنوان

کشتن مارمولک

496 بازدید | 67 پست

بچه ها دیشب یه مارمولک  تو خونه بود من فوبیای شدید دارم نسبت بهش یهو جیغ زدم دوید رفت زیر یخچال دیشب تاحالا نخوابیدم همش زل زدم به یخچال ک بیاد بیرون سمم پاشیدم بگید چیکار کنم دیگ کلا نیان تو خونه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کامن زدی؟ مارمولک خیلی جون سخته

نه سم اسپری یونیک . بخدا دیشب تا حالا فقط دارم گریه میکنم بیاد بیرون شوهرم نباشه چه کنم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

باید سم تو صورتش بزنی سریع میمیره

من از سه متریم ببینمش میمیرم برم نزدیک صورتش؟نههههه

وای دقیقا منم یبار یکیش اومده بود رو تختم اتفاقی چشمم افتاد بهش غش کردم

خیلییییییی ترسناکه خیلییی با اژدهای دو سر رخ در رخ وایسم نه این موجود لعنتی

نه سم اسپری یونیک . بخدا دیشب تا حالا فقط دارم گریه میکنم بیاد بیرون شوهرم نباشه چه کنم

ازکجا بیاد بیرون 😕اون از همون لحظه خدا میدونه کجا رفته. شاید فردا سمت دیگه ای از خونتون ببینیش. 

منم میترسم ولی نه به اندازه هزار پا

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

از دور دستت دراز کن کامن بزن 

منم خیلی میترسم ولی وقتی تنهام چاره ندارم

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

ازکجا بیاد بیرون 😕اون از همون لحظه خدا میدونه کجا رفته. شاید فردا سمت دیگه ای از خونتون ببینیش.

😐😭😭😭😭😭خداااااا

از دور دستت دراز کن کامن بزن منم خیلی میترسم ولی وقتی تنهام چاره ندارم

تنها باشم و بیاد میرم میشینم تو کمد قبلا هم پیش اومده 

تنها چاره اینه تمام خونه سم بزنی و در و پنجره ببندی بری بیرون. اخرشب بیای هر جا باشه میمیره دیگه

همین کارو کردم دیشب سم زدم و نزدیک یساعت رفتیم بیرون

ای بابا همین الان تا شوهرت هست بگردید پیداش کنید 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...