2777
2789
عنوان

چه پیشنهادی میدین

448 بازدید | 63 پست

من تو چهار ساعت باید کفش مجلسی میخریدم کلا از پنج مدل خوشم اومد بدک نبودن پا زدم و فقططط یکیشون راحت بودو کار ترک بود و قیمت اف خورده اون یکیا رو لق میزدم و اصلا راحت نبودم

اما اااا تقریبا مثل برای خواهرشوهرم شد

همسرم گفت خیلی راحته بخر به هیچی فکر نکن

اما الان خیلی دودلم

بنظرتون انقدر بده که اینو کنار بزارم یکی دیگه ازون پنج مدلو بخرم که راحت نبودن؟! 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب این چیزا فکر نکن هرچی راحته رو‌انتخاب کن با فکر مردم زندگی نکن

میدونی رابطم با خانواده همسرم از اول پرتنش بود چون میگفتن از من خوششون نمیاد اما من خیلی تلاش کردم بفهمن خودشون اشتباه کردن اما فقط پنجاه درصد موفق بودم اشتباهاتی این وسط داشتم 

حالا نمیخوام تنش پیش بیارم نمیدونم کارم باعث تنش هست یا ن

چون تو این هفت سال تاحالا شبیهشون چیزی نخریدم اصلا افت میدونم برای خودم مثل کسی چیزی بخرم یه لحظه همسرم خیلی رو تاثیر گذاشت حرفش ک

میدونی رابطم با خانواده همسرم از اول پرتنش بود چون میگفتن از من خوششون نمیاد اما من خیلی تلاش کردم ب ...

نهایتش چیزی گفتن میگی سلیقه فلانی خیلی خوب بود منم چن تا انتخاب داشتم دبدم بهترینش سلیقه اونه خوشم اومد برداشتم. مگرن واقعا چیز خاصی نیست بخوای ذهنتو درگیر کنی

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش