2777
2789

افکار من در مواقع پریودی:

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام. چایترا بنوش و به جای من شاد باش و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...🖤

والا به خدا جز درد سر چیزی نداره این رحم واس ما همیشه هم یه مرگیش هس.اروم بگیر دو دقیقه لامصب

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا حال الان من 😭😭😭😭روز دوم پریودمه امپول زدم شیاف گذاشتم قرص خوردم هنوز درد دارمممم

چرا موقع پریودی رعایت نمیکتید تا به این روز در نیاید؟موقع پریودی حموم نکنیدپا نزارید توی آب مخصوصا آب سرد میرید دستشوی خودتو نشوریرد مخصوصا ۲۴ساعت اول پریدی سعی کنید خودتونو گرم نگه دارید دیگه هیچ وقت دل درد نمیگیرید

چرا موقع پریودی رعایت نمیکتید تا به این روز در نیاید؟موقع پریودی حموم نکنیدپا نزارید توی آب مخصوصا آ ...

من انواع اقسام کیستو دارم وگرنه حموم نمیرم دوروز اول پریودیو و کلا کیسه اب گرم یا آجر داغ رو شکممه 

دردام بخاطر کیست و تنبلی تخمدانمه🫠ولی مرسی که وقت گذاشتی انقدر دقیق راهنماییم کردی مهربون

من انواع اقسام کیستو دارم وگرنه حموم نمیرم دوروز اول پریودیو و کلا کیسه اب گرم یا آجر داغ رو شکممه د ...

خواهش میکنم عزیز ،برا کیست هم تا یه هفته سیرابی بخورهمه کیسهات خودبخود آب میشن دیگه احتیاج به عمل نیست بعد انشاالله خوب شدی موقع پریودی دوغ ماست کشک نخور اینها باعث کیست میشن