2777
2789
عنوان

شوهر بی پول و به فکر طلاق

186 بازدید | 14 پست

من خانواده پدرم سطح متوسطی دارن

نمیگم همه چی داشتم ولی حدقل خوردو خوراک داااشتم

همسرم دو جا کار میکنه امااا هیچی نمی مونه

یک سال که ازدواج کردم ی تیکه لباس نخریدم

همیشه خونه تنها جایی نمیرم چون پول نداریم

دو سال عقد بودم

واقعا کم اوردم🙂

اخلاقش خوبه ولی بی پولی بد اخلاقی میاره

حتی وقت نمیکنه باهام حرررف بزنه 

از طلاقم میترسم نمی دونم چیکار کنم

دلمم واسش میسوزه خانوادش ولش کردن

خودمم نمی تونم برم سرکار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیتونی بری سرکار اگه دوسش داری تلاش کن دوسش نداری رها کن

شهرستانم کار خیلی کمه

اگرم باشه حقوقش ۳ ۴ تومن

که به رفت و امدش نمیگه

و اینکه خانوادم هیچ وقت اجازه نمیدن کار کنم

زندگی همینه، سختی گرفتاری ونداری ممکنه پیش بیاد 

گاهی پول رو داری اما مشکلات دیگه سبز میشه، باید یاد بگیری  تحمل صبر و تلاشت رو بالا ببری، شما باید قبل ازدواج به شرایط مالی دقت میکردی، الان که گذشته و زیر یک سقف هستید بهتره درکش کنی 

اگه همسرت سر به راهه و اهل درآمد  حلال واهل کار، اگه اخلاقش خوبه درکش کن 

خودت هم برای خواسته هات تلاش کن، الان دوره ای نیست که بشه با درآمد کم یک نفر کار کنه و چند نفر در رفاه باشن 

شهرستانم کار خیلی کمهاگرم باشه حقوقش ۳ ۴ تومنکه به رفت و امدش نمیگهو اینکه خانوادم هیچ وقت اجازه نمی ...

نمیتونید برید شهر دیگه؟ احتمالا حقوق همسرتون کمه و بااین شرایط.جای پیشرفتی باقی نمیمونه ولی شهرای بزرگتر از صفر شروع کنی باز دستاورد مالی کمم باشه داری

شهرستانم کار خیلی کمهاگرم باشه حقوقش ۳ ۴ تومنکه به رفت و امدش نمیگهو اینکه خانوادم هیچ وقت اجازه نمی ...

منم مثل توام

اولش خوب بود بعد الان افتضاح شده شوهرم فقط یه شغل داره اصرار میکنم بهش باهم شغل دوم راه بندازیم ولی تنبلیش میشه من دارم سرد میشم از این زندگی و ب خود کشی فک میکنم چون شرایط طلاق ندارم

منم مثل تواماولش خوب بود بعد الان افتضاح شده شوهرم فقط یه شغل داره اصرار میکنم بهش باهم شغل دوم راه ...

منم شرایط طلاق ندارم🚶🏼‍♀️

ولی این زندگی جهنمی هم خیلی سخت

هر روز حسرت هر روز گریه غصه

شغل های خونگی پر درآمدن انجام بدین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

منم مثل تواماولش خوب بود بعد الان افتضاح شده شوهرم فقط یه شغل داره اصرار میکنم بهش باهم شغل دوم راه ...

این هدف شما خوبه اتفاقا شغل دوم

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

منم شرایط طلاق ندارم🚶🏼‍♀️ولی این زندگی جهنمی هم خیلی سختهر روز حسرت هر روز گریه غصه

منم دقیقاااا

حقوقش تا اخر ماه نمیکشه

هیچکاری تفریحی لذتی هیچی ندارم حتی با دوستامم زیاد نمیتونم برم بیرون حتی چندتا عروسی نزدیک نرفتم چون لباس نداشتم 

الان لوازم ارایشیام تموم شده خب دلم جدید میخواد چرا من نمیتونم یه رژ خوب مثلا ۴۰۰ تومنی بخرم 😔😔 خسته شدممم خدا رو شکر بچه ندارم فقط . عمرم تو این بی پولی هدر رفت

این هدف شما خوبه اتفاقا شغل دوم

خب وقتی گوش نمیده چیکار کنم

دو سااااله دارم هزارجور شغل دوم بهش پیشنهاد میدم انجام بدیم 

حتی نه خودش تنها میگم باهم انجام بدیم هی میگه باشه هی انگار نه انگار همه انگیزه منو هم میگیره اینقد افسرده شدم موهام اینقد میریزه که رفتم کوتاه کردم صدبار گفتم موهام میریزه باید برم درمان کنم اصلا اهمیت نمیده ما خیلی عاشق بودیم الان من اصلا دوسش ندارم دیگه

خب وقتی گوش نمیده چیکار کنمدو سااااله دارم هزارجور شغل دوم بهش پیشنهاد میدم انجام بدیم حتی نه خودش ت ...

نه دوسش داشته باشین اینجور انرژی های منفی هستن کارشون هم نا امید کردن سرد کردن ها هست ،ببینید غلق اش چطوریه یه شغل دوم حالا تک نفری خودتون شده هم راه بندازین زندگی سربالایی هاش زیاد هست کلا