2777
2789

سلام خوبی عزیزم؟ 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خوبی ؟ جانم هر سوالی داری بپرس

مرسی 

تاپیکاتو دیدم درگیر انتخاب رشته ای، فعلا به نتیجه خاصی نرسیدی ؟

تابستون تونستی راجع به رشته ها خیلی تحقیق کنی یا نه؟ 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

مرسی تاپیکاتو دیدم درگیر انتخاب رشته ای، فعلا به نتیجه خاصی نرسیدی ؟تابستون تونستی راجع به رشته ها خ ...

من تازه میرم نهم 

ولی خیلی درگیرم آره 

تاحدودی ، فعلا نظرم رو انسانیه 

تا ببینیم چی میشه

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

مرسی تاپیکاتو دیدم درگیر انتخاب رشته ای، فعلا به نتیجه خاصی نرسیدی ؟تابستون تونستی راجع به رشته ها خ ...

آره درباره انسانی ها بیشتر میدونم

من تازه میرم نهم ولی خیلی درگیرم آره تاحدودی ، فعلا نظرم رو انسانیه تا ببینیم چی میشه

منم مثل شما

کلا حس میکنم هرچی بیشتر تحقیق میکنم و نظرات بقیه رو میپرسم بیشترم گیج میشم 🤦‍♀️

آخه راجع به هر رشته ای بازار کاریشو میپرسی یا میگن اشباع شده یا دیر به نتیجه میرسی و ریسک داره 

توی انسانی فقط فرهنگیانه که تضمین شدست و قبولی توش هم راحت تره و هم زودتر به نتیجه میرسی ولی خب در عین حال بنظرم جای پیشرفت نداره کلا 

علاقه هم ندارم 

منم مثل شماکلا حس میکنم هرچی بیشتر تحقیق میکنم و نظرات بقیه رو میپرسم بیشترم گیج میشم 🤦‍♀️آخه راجع ...

منم شرایطم دقیق مثل خودته 

دقیقا دیگه یه جوری شدم نمیتونم تصمیم بگیرم 

علاقه ت به انسانیه؟ 

چندمی ؟

رشته های خوبی داره واقعا برای دختر ولی هربار از یه چیزش بد میگن

گلم هر سوالی چیزی داری اینجا بپرس من فردا همشو نگاه میکنم حتما جواب میدم 

ولی الان باید برم بخوابم🥲

منم شرایطم دقیق مثل خودته دقیقا دیگه یه جوری شدم نمیتونم تصمیم بگیرم علاقه ت به انسانیه؟ چندمی ؟رشته ...

طوری شده بعید میدونم پیش مشاور رفتنم جواب بده ،خود خدا باید بیاد این پایین بگه کدوم رشته به درد من میخوره و راه زندگیم با اون تضمین شدست

بخوای نگاه کنی انتخاب رشته به خودی خود سخت نیستا ولی خب تو باید بدونی حداقلش زیرشاخه های رشتت برای دانشگاه چیه و به چه دردت میخوره دیگه 

من میرم نهم 

من کلا درسا رو دوست دارم و در حد 20 همیشه گرفتم ولی وقتی یه چیزی پیچیده و عمیق بشه رو اعصابم میره و حالت سردرد میگیرم، مثلا قبلا خواستم نمونه سوال تیزهوشان حل کنم اینطوری شده، حالا میخواد هردرسی باشه 

بعد میدونی مشکل چیه؟ کسایی که همه‌ی دروس رو در حد 20 خوندن میگیرن دیگه نمیدونن تو چی علاقه و استعداد دارن و این وحشتناکه 

مثلا من به شخصه نمیدونم الان دیگه از خوندن کدوم درس لذت میبرم یا گیراییم تو کدوم بیشتره چون همشونو میخونم تا 20 بشم 

و الان واقعا موندم

اگه علاقم پیدا بشه 80 درصد مسیر اوکیه

طوری شده بعید میدونم پیش مشاور رفتنم جواب بده ،خود خدا باید بیاد این پایین بگه کدوم رشته به درد من م ...

راست میگی من کاملا درکت می کنم تو یه بی راهی سخت قرار گرفتی ، منم همینجوری ام .

آره منم مثل خودت همه رو میخونم ۲۰ بشم ولی فرق میکنه اون میشه بحث توانایی که تو تو همه درسا توانمندی و میخونی ۲۰ میشی ولی مثال خودمو برات میزنم برای مثال وقتی امتحان ریاضی داشتیم میخوندم ولی بدون علاقه تواناییشو داشتم ولی علاقه‌شو نه

اما برعکس وقتی مثلا امتحان مطالعات ، ادبیات ، یا از این درسا داشتیم اون روز اصلا مثل این نبود که دارم امتحان میخونم اون روز اینقد برام جذاب بود خوندن چند فصل که واقعا لذت می‌بردم 

من از شاید بگم پایه ششم علاقه‌مو پیدا کردم و حتی به معلم مون هم گفتم من اصلاااا یه جور دیگه ادبیات میخونم اینقد دوست دارن این درسو (به نظرم تو هم یکم به خودت رجوع کن ببین واقعا با کدوم بیشتر حال میکنی ، از کدوم خسته نمیشی ، از کدم اگه کل روز بخونی بازم دوست داری .)

ولی حالا تنها مشکلم گیر کردن بین انسانی و تجربیه

میدونم علاقه‌م انسانیه ها ولی نمیدونم راهم درسته یا نه و فقط هم به خاطر بازار کارش گیج شدم 

ولی غصه نخور ، به قول بابام اینجا که هزاررررر تا لیسانس و فوق لیسانس بیکار هست، هر خونه ای ۴ تا دختر  فوق داره که بیکارن و توی خونه ، دیگه ما نباید انقد خودمونو اذیت کنیم 

و یه جمله ای میگه که خیلی دوست دارم همیشه: 

اینکه هرجا هستی تو هر رشته ای هستی فقط درس بخون مهم نیست همه‌ش درسه و تحصیلات ولی فقط درس بخون . 

همین 

چیزی دیگه ای هم بود بگو 

راست میگی من کاملا درکت می کنم تو یه بی راهی سخت قرار گرفتی ، منم همینجوری ام .آره منم مثل خودت همه ...

آره دقیقا شخصیتم مثل توعه 

من از همون بچگی شعر و داستان و ادبیات رو بشدت دوست داشتم و استعداد زیادی هم توی نویسندگی و ادبیات داشتم 

مطالعات و مباحث اجتماعی و تحلیلشون واقعا برام جذابه 

ولی خب انقدری درگیر شدم کلا شک کردم بهشون 

دقیقا هم بازار کار هم زمان رسیدن به هدف واسم مهمه که ماشالا هرکس یه نظری میده! 

امیدوارم توعم موفق بشی 🤍

طوری شده بعید میدونم پیش مشاور رفتنم جواب بده ،خود خدا باید بیاد این پایین بگه کدوم رشته به درد من م ...

باورت میشه یه فامیل داریم دکترای زمین شناسی و بیکاره ؟ و فقط هفته ای یه روز میره دانشگاه تدریس میکنه اونم با حق‌التدریسی (که خیلی ناچیزه) 

ببین خودت که همه تاپیکامو دیدی از این همه تاپیک زدن و نظرات دیگران رو پرسیدن این نتیجه رو گرفتم که :

هرکی یه نظری داره تو باید راه خودتو بری 

مثلا یکی میگه تجربی خوبه عالیه یکی دیگه میگه نه انسانی خوبه تجربی خیلی ریسکه 

و انسان باید یه نتیجه بگیره ، هرکسی از علاقه خودش دفاع میکنه اگه تو واقعا به انسانی علاقه داری تا فرمول و ریاضیات و فیزیک و شیمی ، برو . به قول مشاور مدرسه‌مون حتی اگه بیکار بمونی خیالت راحته که دنبال علاقه‌ت رفتی  وگرنه اگه بری چیزی که دوسش نداری به خاطر بازار کار و حتی سر کار هم بری بازم تهِ تهِ ذهنت فکر میکنی شاید اگه الان دنبال رشته مورد علاقه‌ت رفته بودی خوشحال تر بودی 

من تصمیمو گرفتم به نظرم انسانی خیلی بهتره (البته این نظر منه ها) و تجربی که روز به روز داوطلبینش زیاد میشن و اون همهههه کنکور میدن فقط عده‌ی کمی رشته خوب قبول میشن 

الان همه دوستام که من تو درس ها کمک شون میکردم و خیلی معدلشون از من پایین تره میخوان برن تجربی ، مهم نیست 

چون حتی ازشون میپرسی در آینده چه رشته ای رو دوست داری میگه نمیدونم 

چون فقط به خاطر ظاهر خوبش رفته تجربی و حتی هیچ هدفی نداره 

نمیدونم تا امسال انتخاب رشته دارم نظرم عوض بشه یا نه ولی من میرم انسانی 

بالاخره این همه میرن و هرسال کلی رتبه خوب از انسانی هستن بیکار نمیمونن که ، اگه بازار کار نداشت هیچکس نمی‌رفت 

میرم و سه سال دبیرستان هم به زیرشاخه‌ش فکر میکنم 

آره دقیقا شخصیتم مثل توعه من از همون بچگی شعر و داستان و ادبیات رو بشدت دوست داشتم و استعداد زیادی ه ...

مرسی تو هم همینطور 

میخوای الان سایت شلوقه یه تاپیک بزن منم بیان ببینم چی میگن 

من فعلا تاپیک هام پر شده نمیتونم 

بی زحمت اگه زدی منم تگ کن 🙂