2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خوایم نمیبره. البته دلیلش اسباب کشیمه. دو هفته دیگه باید تخلیه کنم. هنوز کلی کار دارم. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
منم اینجوری بودم اما الان یک هفته اس تا ساعت چهار صبح بیدارم صبحم ده بزور بیدار میشم ظهرم نمیشه بخوا ...

واای ن من صبح اصلا خابم نمیبره ظهرم باید شربت بخورم ک شاید خابم بیاد شایدم نیاد 

ایبابامنم نمیخابیدم حالا با قرص خوابم گرفته بود دیشبخواب دیدم سگ باهام حرف میزد😐😂😂

من فک کنم برا استرس باشه باشه چون قلبم ی تیر خیلی بدی میکشه چندروز پیش میخاستم برم جایی ماشین جلوش اتیش گرفت دیگه بد اون همش بی خابم قلبم تیر میکشه قفسه سینم درد میکنه

واای ن من صبح اصلا خابم نمیبره ظهرم باید شربت بخورم ک شاید خابم بیاد شایدم نیاد

اگه همیشه اینجوری هستی باید حتما اختلال خوابتو بری دکتر بررسی کنی خواهرم مثل شماست تازگی سردردای وحشتناک گرفته دست کم نگیر بیخوابی رو

اگه همیشه اینجوری هستی باید حتما اختلال خوابتو بری دکتر بررسی کنی خواهرم مثل شماست تازگی سردردای وحش ...

ب مدت دو روز  سر درد سمت راست یعنی از شقیقه تا پشت سرم فقط سمت راست سر درد داشتم 

برا من از‌استرسه

ب مدت دو روز سر درد سمت راست یعنی از شقیقه تا پشت سرم فقط سمت راست سر درد داشتم برا من از‌استرسه

بنظرم برای اکثریت از استرسه کیه که بااین قیمتا استرس نداشته باشه

بحث سردرده ولی امروز ماشین لباسشویی مون تعمیر لازم شد گفت پنج ونیم هزینه

باهمسرم گفتم مگه چند شده که انقدر هزینش بدیم ما سال ۹۷ دوو کره ای رو دوتومن خریدیم اقاهه گفت الان فقط دوو چینیه اونم راحت۴۰تومن پولشه! شما ببین ما چقدر از جیبمون با تورم برمیدارن😑