2777
2789
عنوان

ماماناا لطفااااااا بیایین

40 بازدید | 9 پست

مامانا نوزاد من ۱۰ روزشه 

زیاد استفراغ میکنه البته اینم بگم زیاد میخوره همش دهنش بازه 

باد گلوشم میخام بگیرم هیچی نمیاد شاید هم‌من بلد نیستم

میخوستم بدونم طبیعیه ؟

تو خواب هم دستو پاشو زیاد تکون میده بخاطر همین بیدار میشه 

و ااین ک شبا بیداره روزا خواب!

همیه اینا طبیعیه؟ 

جز استفراغ بقیه ش طبیعیه قنداق کنش که دست و پاش نپره مثل قدیمیا سفت نه ها یه پارچه نخی دورش بپیچ فق ...

سلام عزیزم 😍😍خدارو شکر پسرم خوب شد.هرچی فکرشو کنی دارو دادم پنج روز جواب نداد. دیشب با چند تیکه پوست انار که جوشوندم و‌جوشونده رو دومرتبه دادم بند اومد اسهالش 💐💐💐💐

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استفراغش بخاطر اینه که زیاد میخوره پسر منم همینطوری بود اونقدددد میخورد از دهن و دماغش میزد بیرون 😂😂😂😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
باد گلوشو چ جوری بگیرم ؟  بخاطر زیاد شدن شیرم رازیانه میخورم استفراغش ک از اون نیس!  الب ...

بادگلو رو چجوری بنویسیم ؟ اگه یوتیوب میتونی بری بزن how to burp my baby

کلی ویدیو میاره میبینی 

دختر من نمیزد بادگلو فقط حالت نشسته زیر چونشو میگرفتم میزد 

نوش جونش خداروشکر چه جالب پوست انارو جوشوندی؟ چیزی هم زدی بهش؟

نه عزیزم فقط پوست انار و با اب. صب هم تاپیک زدم در موردش کاملا توضیح دادم که مامانا استفاده کنن.دوس داشتی برو بخونش. اخرین تاپیکمه