بچه ها میخوام یه ضدافتاب خوب برا پوستم بخرم از اینا که حالت کرم پودری داره ، و دیگه لازم نباشه کرم پودر بزنم و ضد چروک و فاقد چربی باشه، پوستم گندمیه میخوام یه کم سفید کنه
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الارو که زدمداغ رو پشت دستمگذاشتم که دیگه کلا ضد افتاب استفاده نکنم الان کرمپودرم spf15 داره با اون کنار میام
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
پره جوش کرد ازاون خیلی بزرگا داغون شده بودم ولی خالم استفاده میکرد راضی بود فک کنمبرای هر پوستی نمیسازه
حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
من کرم پریم دارم ازش روغن میزنه بیرون تازه صورت خودم چربه اوایل که استفاده میکردم اینطور نبود خیلی حال بهمزن شده احساس میکنم جوشم میاره الارو هم همینطوره
درموبای هم داشتم واسه کسی که پوستش سفید عالیه ولی واسه پوست گندمی نه سفیدی بدی به صورت میده