2777
2789
عنوان

ضد افتاب

189 بازدید | 15 پست

بچه ها میخوام یه ضدافتاب خوب برا پوستم بخرم از اینا که حالت کرم پودری داره ، و دیگه لازم نباشه کرم پودر بزنم و ضد چروک و فاقد چربی باشه، پوستم گندمیه میخوام یه کم سفید کنه 

سان سنس بهتره یا الارو 

یا اگه چیزی سراغ دارین بگین

الارو پوست منو داغووووون کرد

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الارو که زدم‌داغ رو پشت دستم‌گذاشتم که دیگه کلا ضد افتاب استفاده نکنم الان کرم‌پودرم spf15 داره با اون کنار میام

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
چرا چی شد

پره جوش کرد از‌اون خیلی بزرگا داغون شده بودم ولی خالم استفاده میکرد راضی بود فک کنم‌برای هر پوستی نمیسازه

سان سنس خوبه

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
کسی دیگه در مورد سان سنس نظری نداره

من پریم میزنم راضیم.همه ۹ور ضدآفتابم امتحاک کردم ولی با پریم بهتره پوستم

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

من کرم پریم دارم ازش روغن میزنه بیرون تازه صورت خودم چربه اوایل که استفاده میکردم اینطور نبود خیلی حال بهمزن شده احساس میکنم جوشم میاره الارو هم همینطوره

درموبای هم داشتم واسه کسی که پوستش سفید عالیه ولی واسه پوست گندمی نه سفیدی بدی به صورت میده

فاقد چربی رو استفاده کردی؟

بله