پدری که دخترش رو که فردا زایمانشه نفرین میکنه چیه به نظرتون؟
پدر و مادرم یه ماه پیش دعوا کردن و یه مدت دادگاهی شدن.مامانمو از خونه بیرون کرد.منم مامانمو بردم خونه ی خودم.الان یک روزه که مادرم برگشته خونه اش.حالا امشب وسایلارو جمع کردیم اومدیم بیمارستان که فردا صبح زایمان کنم. موقع رفتن مامانم به بابام گفت "ما داریم میریم.برامون دعا کن"
گفت "دعا نمیکنم! نفرین میکنم! به ک*یرم"
باورتون میشه اینا حرفای یه پیرمرد ۸۰ ساله ست؟
اونوقت مادرشوهرم از مسیر خونه تا بیمارستان ۵ بار زنگ زد. بنده خدا چقدر دعای خیر کرد. الان هم برای اینکه من خسته نشم به مامانم مدام زنگ میزنه خبر میگیره.کلی ذوق داره.پدرشوهرم هم همینطور چندبار زنگ زد
بعد پدر خودم نفرین میکنه و فحش رکیک میده.
البته به دهن سگ دریا نجس نمیشه 😊
چند ماه پیش افتاد سکته کرد. من و مامانم بودیم که به دادش رسیدیم. وگرنه الان مرده بود. چقدر مامانم تو بیمارستان و بعد از ترخیص بهش رسیدگی کرد. قرصاشو سر موقع میدادیم. پانسمانشو عوض میکردیم.
در حالیکه چند وقت قبلش مامانم کرونا گرفت خیلی حالش بد شد. بابام خوشحال بود! هر جا مینشست میگفت خوشحال شدم فکر کردم قراره حلواشو بخورم!
این آرزوشو به گور میبره. مامانم خیلی ازش جوون تره. دعا میکنم که خدا عمر طولانی به مامانم بده که همیشه سایه اش بالا سرم باشه به کوری چشم بابام
آدم باید جوری زندگی کنه که اگر مُرد حداقل چهار نفر باشن خاکش کنن. هیچکس با این آدم رفت و آمد نمیکنه. بس که ذات خراب و بی لیاقته. قلبشو عمل کرد خواهر برادرام که شهرای دیگه هستن حتی یه زنگ نزدن حالشو بپرسن سالی یه بار هم سراغشو نمیگیرن
به آدما به اندازه ی لیاقتشون بها بدین❤