2777
2789
عنوان

بابام دختر حاملشو نفرین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 32 پست
ول کن شب قشنگتو خراب نکن، دیگه فکر نکن بهش، بعصی آدما هر چی پیرتر میشن عقلشونو از دست میدن، البته که ...

دقیقا منم اول عصبانی شدم ولی بعدش گفتم بیخیال ارزششو نداره قراره بچم به دنیا بیاد انقدر آدم خوب و مهربون کنارم دارم که اینا دیگه مهم نیست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم

الهی بسلامتی شادی  نی نی تو بغل کنی و زایمان راحتی داشته باشی  قشنگم منم یکی دوهفته دیگه زایمانمه توروخدا برام دعا کن بچم سالم بدنیا بیاد 

به مامانت بگو سوره مریم به اب بخونه یکم بخور زایمانت راحت شه

اتفاقا امروز داشتم به همین حرفی که شما زدی فکر میکردم و چقدر حرفت درسته منم اینقدر از بابام کینه دار ...

اینجور آدما رو فقط باید نادیده گرفت عوض شدنی نیستن

دقیقا منم اول عصبانی شدم ولی بعدش گفتم بیخیال ارزششو نداره قراره بچم به دنیا بیاد انقدر آدم خوب و مه ...

اره همون پدر شوهر و مادر شوهری که میگی چندبار سراغ گرفتن و ذوق کردن آرزوی خیلیاس

باورم نمیشه هنوزم همچین مردابی وجود داشته باشه ک اینطور فحش های ناموسی جلوی بچه هاش الخصوص دخترش بزن ...

مرسی عزیزم❤️

بله متاسفانه همیشه همینطور بوده

ماهم تا جایی که بتونیم مدارا میکنیم این حرفاشم میذارم به پای سنش و تاثیرات عملش

الهی بسلامتی شادی نی نی تو بغل کنی و زایمان راحتی داشته باشی قشنگم منم یکی دوهفته دیگه زایمانمه تو ...

ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد پا قدمش خیر باشه

باشه حتما مرسی که گفتی عزیزم