2777
2789
عنوان

اصلا تحمل روغن مو رو ندارم

76 بازدید | 10 پست

موندم ملت چجوری فرت و فرت روغن میزنن به سرشون اونم زیاااااد

اصن تحمل ندارم موهام یذره هم‌ چرب بشه

بعدشم مگه نمیگن کف سر چرب شه مو بیشتر میریزه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپری باید بکنی بخوای همینجوری بزنی گند میخوره خیلی چرب و چیلی میشه اصن افتضاح

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

نه ببین اونایی که چرب میسه رو قبل حموم باید بزنی که دوساعت بعد روغن بری حموم. ولی روغن ارگان اونقدرر چرب نیست که حس چربی کنی. در عوض موهاتو براق میکنه و نرم و حتی حس چربی نمیده

نه ببین اونایی که چرب میسه رو قبل حموم باید بزنی که دوساعت بعد روغن بری حموم. ولی روغن ارگان اونقدرر ...

نرم شدن مو خودش باعث ضعف و سستی ساقه مو نمیشه؟

اصن یجوری روغن میزنن مونده بچکه ازشون فقط

😂

خیلی افتضاح میشه ک اونجوری 

من دیدم بعضیا روغن مو رو با گلیسیرین و آب اسپری میکنن ولی اینکه بخوای مستقیم بزنی به موها واقعا خیلی چرب میشه من به شخصه دوست ندارم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

نرم شدن مو خودش باعث ضعف و سستی ساقه مو نمیشه؟

نه بابا اونقدر. اینجوریه که دستتو میکشی به موهات یه حس لطیفی داره. وگرنه نه تنها لطیف و نرم میشه بلکه از موست و شوره و اینام جلوگیری میکنه