2777
2789
عنوان

جامعه اینطوریه خانمهای شاغل بیاین

216 بازدید | 19 پست

خانمها من‌قبلا چندیم سال شاغل بودم و تو اجتماع..بعد بچه دار شدن دیگه نرفتم ۷ سال قبل تقریبا..خانه دار هستم فعلا.موقع ما همکارها مخصوصا خانمها با هم خیلی خوب بودن اکثرا با هم صمیمی بودند....اما چیزی میخوام بگم اینه که الان احساس میکنم جو کاری خیلی بد شده ..انگار بیشتر همکارا با هم دشمن هستن یا حسود یا دارن زیراب همو میزنن..یک‌جوریه که ادم ترجیح میده شاغل نباشه مخصوصا شرکتها و ادارات خصوصی.و اینم بگم شهرهای بزرگتر این قضیه بیشتر مشهوده ..درسته بنظرتون. یا من اشتباه میکنم

شغلم دولتیه و تتیید میکن از خصوصیا خبر ندارم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معلمم و هرسال شاهد این قضیه هستم افتضاحه روابط بین اکثر همکاران

توی روابط معلمها هم این قضایا هست؟ همش فکر میکردم چون هرکدوم کلاس خودشون را دارند و با زیر اب زدن چیزی به دست نمیارند حداقل روابط این قشر خوب باشه

میتونم بپرسم کجا مشغولید؟ حسادت چرا؟ یعنی میترسن بقیه کارشون بهتر باشه

آموزش و پرورش

مدیر از یکی تعریف کنه همه رفتارشون بااون بدمیشه یا میگن خودشیرینی کرده ک مدیر دوسش داره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
چقدر بد ...بعد اینا میخوان بچه های تحصیل کرده و سالم تحویل جامعه بدن

متاسفانه همه جا حسادت وجود داره اما تو همکارای من بیشتر دیده شده

ی کاری انجام بدم سریع تلاش میکنن کم ارزش جلوه بدن اونکارو 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤