2777
2789
عنوان

خواستگار قدیمی

99 بازدید | 5 پست

بچه ها سلام تقریبا یه ۸ سال پیش یه پسر از فامیل نزدیک اومد خواستگاری من که ما هم بهش جواب منفی دادیم .

الان تازگیا هی میبینم داره از من فیلم و عکس میگیره مثلا یه روز خونه مامانجونم هیئت بودیم دیدم کاملا تابلو گوشی رو گرفته طرف من داره عکس میگیره.امروزم جشن عقد دعوت بودیم کاملا علنی از من فیلم و عکس می‌گرفت خیلی تابلو بود کارش .موقع عروس کشون ماشینارو زدند کنار بعد من یه کنار بودم تو جمعیت نبودم اونا اونطرف داشتند میرقصیدند بعد من نشسته بودم یه کناری رو جدولا کنار خیابون کاملا تابلو دوربین گوشیشو کرده بود سمت من.یا حتی موقع ورود عروس دوماد از اونا فیلم نمی‌گرفت علنا ازمن فیلم می‌گرفت . من موقعی که دوربینشا میآورد سمتم اونطرفو نگاه میکردم یا بلند میشدم میرفتم ولی تا حواسم پرت میشد دوربین کاملا کاملا تابلو رو من بود من واقعا نمیدونم چرا اینقدر تابلو رفتار می‌کرد فقط تنها شاهکاری که داره صدا عکس گرفتنو قطع کرده ولی فیلم برداری رو کاملا با صدا انجام میده

طولانی شد بقیشو پایین میگم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان که دقت میکنم میبینم زندگی من تا قبل از اون خواستگاری کاملا نرمال و خوب بود .ما هم کاملا با احترام کامل ردش کردیم .بهشون گفتیم ازدواج فامیلی غلطه و بچه هامون دچار مشکل میشند و اینا بعد از جواب منفی کاملا همه چیزم نابود شد یعنی نابودا.میگم نکنه همش به خاطر آه این پسره باشه. چند وقت پیشم شماره منو میخواست منم یه شماره که همه اونا داشتند بهش دادم.