2789
عنوان

سزارین

90 بازدید | 5 پست

دوستان من الان اواخر هفته سی ویک بارداریم،دکتر اوایل هفته سی وهشت بهم نوبت سزارین داده،سزارین دومم میشه،سر سزارین اولم دکتر بهم آمپول واسه تشکیل ریه داد،اما این دکتر میگه نیازی نیست،نگرانم همون روزای اول هفته سی وهشت نوبت داده نکنه ریه بچه تشکیل نشه،شما تجربه ای ندارین در این مورد؟

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا من که میرفتم سونوگرافی،سونوگرافیستم اقا بود و خیلی با تجربه بود میگفت برای هر ۲ بچم میذاشتم خانومم کیسه ابش پاره شه بعدا سزارین کنه میگفت تا این حد هفته های اخر مهمه حتی چند ساعتشم مهمه

مثلا من که میرفتم سونوگرافی،سونوگرافیستم اقا بود و خیلی با تجربه بود میگفت برای هر ۲ بچم میذاشتم خان ...

منم دوست ندارم خیلی زود سزارین شم،ولی دکترم همون روز اول سی وهشت هفته نوبت داده،همش نگرانم ریش تشکیل نشده باشه

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️