دیشب تو خیابون یدفعه افتادم.سعی کردم با دست زمین بخورم وزنم نیفته رو نینی...الان اذیت نیستم.ولی میترسم..نینیم فعالیتش زیادشده..نمیدونم برم دکتر یا نه..شوهرم هرچی گفت بریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
چیزی نیست نگران نباش. علائمی که گفتم هر کدوم رو دیدی برو اورژانس چک کن فقط ان شاالله که نی نی سلامت بغل بگیری.. تکون های نی نی برای منم یه روز کم و یه روز زیاده یه روزایی هم هی خودشو سفت میکنه. قلمبه میشه. تقریبا همهفته ایم.
واقعا جطور تونستی همون لحظه ی اول خودتو به بیمارستان نرسونی؟؟؟
من ۲۱هفته بودم توی حموم لیز خوردم بلافاصله خودمو به بیمارستان رسوندم
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️