2777
2789
عنوان

کنکوور

79 بازدید | 11 پست

من تا الان دستو پا شکسته خوندم و مشاور مدرسمون گفت اگه تا اخر شهریور نتونید پایه رو تا یه جایی بخونید دیگه نمیرسید از مهر بخونید چون درسای دوازدهم هم اضافه میشه

بعد الان من واقعا نگرانم که پایه رو چیکار کنم از مهر و واسه ازمونای قلمچی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام یه سری موسسات دوره شروع از آبان دارن حتی 

فقط شاید یه سری فصلا رو جبرانی بذارن مثلا سرعتی‌تر رد بشن 

بستگی به مدل خوندن خودت داره یا مثلا شاید لازم شه یکی دوفصل که پایه بقیه چیزا نیستن رو حذف کنی 

ولی وقتی شروع کردی بسم‌الله بگو محکم دیگه پس نکشی یه ذره شل بگیری ول رفته

سلام یه سری موسسات دوره شروع از آبان دارن حتی فقط شاید یه سری فصلا رو جبرانی بذارن مثلا سرعتی‌تر رد ...

امیدوارم بتونم رتبه زیر ۴۰۰۰ بیارم واقعا🥲و تلاشام کافی باشه

از یه جایی به بعد به آزمونم می‌رسی از معلما و استادای خوب بپرس چجوری پایه رو با دوازدهم پیش ببری هرچند الان مهرم نشده هنوز کانال استاد امید مصلایی رو ببین اگر اشتباه نکنم برنامه داده واسه کسایی که الان می‌خوان شروع کنن نبودم خودت از خوبا بپرس 

ببین یه چیزی راستی خواهر من پارسال فیزیک کلاس گرفته بود از کلاسینو یک روز هفته پایه می‌گفت معلمشون یک روز دوازدهم .اینجوری نبود پایه رو تموم کنه بعد بره سراغ ۱۲

شروع از آبانم گرفت .شروع از تابستونا اخر بهمن تموم کردن اینا اسفندم کلاس داشتن که فصل حرکت شناسی بود انقدر تند تند شد خواهرم اون فصلو یاد نگرفت از اسفند اخه جمع بندیام شروع میشه کم کم