2777
2789

@میاااا‍ 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

@ميا‍  ایشون؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم دور چشمم نزدیک‌پریود یکم‌تیره میشه سرم‌راکوتن اوکی براش؟مرطوب کنندم میخواد؟

سلام عزیزم

بله سرم خوب و اثر گذاریه

حتما در کنارش به دور چشم ابرسان استفاده کنید . دور چشم ابرسان نوتروژینا خوب و سبکه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام عزیزمبله سرم خوب و اثر گذاریهحتما در کنارش به دور چشم ابرسان استفاده کنید . دور چشم ابرسان نوتر ...

قشنگم راکوتن گشتم نبود کافئین اوردینری خوبه؟بعد قیمتش چقد

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

قشنگم راکوتن گشتم نبود کافئین اوردینری خوبه؟بعد قیمتش چقد

سلام عزیزم

بله اوردینری صد درصد خیلی بهتره . راکوتن صرفا نسبت به قیکت مناسبی که داشت در همون حد میتونه اثر گذار باشه .

کافئین اوردینری اصل رو حدودا ۱۸۰۰ تا ۲۴۰۰ میفروشن .و حتما در کنار اوردینری یه دور چشم ابرسان سبک مثل نوتروژینا هم داشته باشید .

تو همین رنج کرم اوردینری دور چشم مدی کیوب- اکسیس وای هم خوبن و نیازی به ابرسان ندارن .

تو رنج پایین تر هم کرم دور چشم گارنیر عالیه که روشن کننده و ضدچروکه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام عزیزمبله اوردینری صد درصد خیلی بهتره . راکوتن صرفا نسبت به قیکت مناسبی که داشت در همون حد میتون ...

عزیز جان ببخشید باز مزاحمت میشم‌من دور جشم‌دراماپتیک دارم‌اشکال نداره همینو رو سرم بزنم؟

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

عزیز جان ببخشید باز مزاحمت میشم‌من دور جشم‌دراماپتیک دارم‌اشکال نداره همینو رو سرم بزنم؟

عزیزمی این چه حرفیع🩷

نه عزیزم ترکیباتشون تداخل نداره و میشه استفاده کرد .