2777
2789
عنوان

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

86 بازدید | 8 پست

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد تا قیامت دل من گریه‍ میخواد

روحت شاد پدربزرگ خوبم مهربونم 

خیلیییی دلم برات تنگ شده کاشش بودیی

برامممم خیلییی دعاااا کن باببااااا جون من 

دلم تنگه‍😭ه‍😭ه‍😭ه‍😭ه‍😭ه‍ه‍ه‍ چرا نیستییییی پیشمون 😭😭😭😭😭😭 معذرت میخاااام کاش قدر تو بیشتررر میدونستمممممم بابااااااااااااااااجون عزیزززززممممممممممممممممممممممممممممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چراااا هر جا دنبالت میگردم دیگه نیستی چرا هر وقت میان خونتون نیستیییییییییییی گاهی اوقات درد بی درمون داری همینه دیگهه‍ه‍😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ساله که نیستی من فقط تحمل کردم خودم به کار کردن درس خوندن مشغول کردم اما امشب خیلیییی خیلیییی زیاد دلم برات تنگ شدههههههه‍😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم پدربزرگ منم تازه فوت شده خیلی سخته واقعا 

دلتنگی ادمو میکشه 

بهم گفت میخوام باشم در گوشه بچت اذان بگم ولی رفت و ارزوی دیدن نتیجه اش به دلش موند😢😢😢😢

گاهی دلم میخواد بیدار شم و ببینم همه اینها یه خواب بوده 😭

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

خداااایااا بیاااا منو هر وقت خواستی بی بکش اما دیگه خانوادمووووو ازم نگیررررر خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چه جوری چه جوری التماس آت کنمممممم ازم نگیریشونن